Sådan deaktiveres en 3G AT&T iPhone

July 16

Apple fortsætter med at afstikke en større andel af smart-telefonen markedet med sin populære iPhone. IPhone 3G-model, som påberåbes service igennem ATT &, har fundet en konsekvent kritik fra forbrugerne over levetiden på sit batteri. At reagere på bekymring, har Apple foreslået et dusin alternativer til at forbedre iPhone 3G akkumulator liv. En af disse måder omfatter deaktivering Iphone's 3G netværk, når det ikke er i brug. Taktikken bør tage ikke længere end et minut til de fleste iPhone-ejere til at fuldføre.

Instruktioner

• Tænd iPhone ved at trykke på knappen på øverst til højre på enheden. Gå til den "Skub til at låse" ikon i bunden af skærmen og feje en finger fra venstre mod højre for at låse telefonen.

• Find ikonet "Indstillinger" på startsiden for iPhone. Tryk på ikonet forsigtigt for at åbne den. Rul ned gennem listen af valg til overskriften "Generelle krav" og klik på den.

• Find overskriften "Netværk" og tryk forsigtigt på den for at åbne den. Find overskriften "Aktiverer 3G" øverst på siden "Netværk". Tryk på din finger på plads til højre for blå "På" knappen, og deaktivere 3G. Klik på den runde knap i bunden af Iphone's ansigt til at komme ud af "Indstillinger".

Tips & advarsler

  • På trods af at deaktivere 3G, kan du fortsat ringe ud og modtage opkald og bruge EDGE eller GPRS adgang til cellular datanetværk.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com