Hvordan man opsætter Comcast DTA med en Media Center

April 2

Comcast Digital transportadapter eller DTA, er en kabelboks til digital-tv. Når du konfigurerer DTA for dit tv, kan du også sikre synkroniseret enheden til at arbejde i Windows Media Center, som er en fjerntliggende funktion understøttes af Windows 7. Med Windows Media Center, kan du indstille op indhold fra din computer til at blive vist på dit tv.

Instruktioner

1 Tilslut Comcast DTA enheden til fjernsynet ved hjælp af 3-ft. coaxial kabel, og Tilslut strømforsyningen til en AC stikkontakt.

2 Åbne Media Center-funktionen på din computer. Vælg indstillingen "Opgaver/indstillinger" og derefter vælge indstillingen "TV Setup".

3 Vælg "USA" som din region, og klik derefter på knappen "Næste". Indtast dit postnummer i tekstfeltet og klik derefter på knappen "Næste".

4 Klik på indstillingen "Jeg accepterer" og klik derefter på knappen "Næste". Klik på "Jeg accepterer" valgmulighed igen, og klik derefter på knappen "Næste". Give tid til opdateringer der skal hentes.

5 Vælg valgmuligheden "Ja, konfigurere TV med disse resultater" og derefter klikke på knappen "Næste". Vælg indstillingen "Kabel", og klik derefter på knappen "Næste".

6 Klik på indstillingen "Automatisk opsætning" og derefter klikke på knappen "Næste". Tryk på "0" på din Media Center controller og derefter klikke på knappen "Næste" to gange mere.

7 Vælg indstillingen "To cifre" og derefter klikke på knappen "Næste". Klik på indstillingen "Indtast kanalnummeret og vente" og derefter klikke på knappen "Næste".

8 Klik på indstillingen "Opsætning boksen skiftede kanalen korrekt" og derefter klikke på knappen "Næste". Klik på knappen "Næste" og give tid til downloads til at fuldføre. Klik på knappen "Finish".


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com