Hvad betyder skærmens opdateringshastighed på et tv?

January 12

Hvad betyder skærmens opdateringshastighed på et tv?

Den seneste varme indslag i tv-markedet er opdateringshastighed, som er udtrykt i Hertz, eller Hz. I stedet for de standard 60 Hz-enheder, der altid har været tilgængelig i USA, er modeller nu på markedet hævder opdateringshastigheder 240 Hz eller mere. Tv-producenter hævder, at en højere opdateringshastighed producerer mere livagtige bevægelse på skærmen.

Hvordan gør tv arbejde?

Fjernsyn vise ikke motion, de viser en serie af stillbilleder, som din hjerne opfatter som bevægelse. Fordi elektricitet i USA opererer på 60 Hz, har fjernsyn også drives på 60 Hz. Interlaced tv faktisk køre på 30 Hz fordi de opdatere halvt linjer på skærmen med hvert pass. Progressive tv opdatere hele billedet med hver cyklus. Om en bestemt TV er progressive eller interlaced bemærkes af "p" eller "i" efter nummeret, som i 1080 p eller 1080i

Hvad der sker i dit fjernsyn?

Alle film Filmkameraer, og de fleste digitale filmkameraer optage billeder med 24 frames per sekund, eller fps. Når du ser en film i teatret, er det at blive projekteret på 24 fps. For at gøre en film kompatibel med dit TV, er det konverteret fra 24 til 30 fps via en proces kaldet "trække ned"

Billederne er derefter interlaced, således at der er 60 halv frames per sekund. Nogle Blu-ray diske har en 24 fps video spor for den mest film-lignende oplevelse. Dette spor kan kun afspilles, hvis spilleren og TV understøtter afspilning af 24 fps.

Hvad betyder 120 Hz TV gøre anderledes?

Et fjernsyn med en 120 Hz opdateringshastighed faktisk skaber et billede halvvejs mellem de to billeder på disken. Et TV med en 240 Hz skaber tre billeder til hver frame på disken. Nogle mennesker føler, at en højere refresh rate skærmen ser mere realistisk, mens andre føler, at det synes falske.

Hvorfor er det vigtigt?

Når LCD-tv blev først indført, var pixel ikke i stand til at tænde og slukke hurtigt nok til at vise hurtige actionscener præcist. Dette blev kaldt Bevægelsessløring eller ghosting. Denne svaghed i LCD-skærme er blevet fjernet fra alle, men den laveste kvalitet sætter nu.

Er det nødvendigt at købe en højere Refresh Rate TV?

Kun en 120 Hz eller hurtigere TV kan vise 3D-billeder, så hvis du planlægger at købe en 3D Blu-Ray-afspiller, før du køber din næste TV, bør du købe en af den hurtigere opdateringshastighed Vurder sæt.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com