Sådan flyttes en storskærm TV nedenunder

July 5

Sådan flyttes en storskærm TV nedenunder

Mange mennesker ønsker en stor skærm TV for de større on-screen display. Universet er en afbalanceret sted, og med hver opadrettede der er en ulempe. Ulempen for storskærm tv er, at da de er større og tungere de er sværere at flytte, især ned af trapperne. På grund af den akavede størrelse og ekstra vægt kræver flytter en stor skærm TV ned ad trappen ekstra pleje og mere mandskab end bevæger sig mindre TV.

Instruktioner

• Frakobl alle ledninger og kabler fra TV. Efterlad ikke noget tilsluttet. Dinglende ledninger er usikre og kan forårsage du at rejse, derfor skade dig selv og bryde TV.

• Dækning TV stramt med et tæppe før løft. Dette sikrer, at tv'et ikke bliver ridset, hvis det ved et uheld bumps imod noget på vej ned ad trappen.

• Grab ene ende af TV med en hånd på den nederste hjørne løfte op og den anden hånd støtter TV at holde det oprejst. Har en ven, gør det samme på anden siden af tv'et.

• Gang med én person langsomt gå baglæns og den anden lede ham. Den person gå baglæns skal tage forsigtige skridt, og sørg for at finde hvert trin mens du går ned ad trappen. Den person gå baglæns løfter TV'et op, mens anden personen skal justere sænke sin egen ende at holde TV selv. En gang ned af trappen, tage TV til den nye destination.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com