Gør brug af AC lavere Gas kilometertal?

February 10

Brændstof kilometertal køretøjer svarer direkte til mængden af "belastning" placeret på en motor. De mere tilbehør, der er drevet af en motor omdrejninger og magt, de mere brændstoføkonomi falder. Air conditioning er et undersystem, der producerer en betydelig belastning på en motor, som direkte påvirker brændstoføkonomi. Denne stigning i motorens belastning har været anerkendt og studerede af agenturer såsom California Air ressourcer Board.

Grundlæggende systemer og funktion

Ved hjælp af klimaanlægget i et køretøj kan reducere brændstof kilometertal under visse omstændigheder. Det er dog ikke universelt sande. Et klimaanlæg kondensator er et tilbehør, drevet af et køretøjs vigtigste drivrem. Kondensatoren er den primære mekanisk element i en aircondition-system, og er det mest ressourcekrævende element. Hastigheden af de vigtigste drivrem svarer direkte med motorens omdrejninger pr. minut (rpm). Motor rpm stiger, kan Air-condition kondensator mere nemt generere kølig luft.

Kørsel med aircondition

Højere motor rpm oversætter til en stigning i effektiviteten i en bils klimaanlæg. Dette er fordi når et køretøj kører ved lav hastighed (og lavere rpm), klimaanlæg kondensator kræver en større procentdel af den energi, der genereres af motoren. EPA undersøgelser på aircondition operation støtte denne konklusion. På motorvej hastigheder, en motor, der genererer en højere rpm og naturligvis genererer mere magt. Klimaanlæg kondensator draw på motorkraft ved højere rpm er stort set den samme som ville det ved lavere rpm. Således, ved højere rpm, afløb på motorkraft påvirker ikke brændstoføkonomi så meget som det ville ved lavere rpm. Dette skyldes, at en motor ikke mister så meget magt og effektivitet ved højere rpm fordi det skaber mere overordnede magt til svaleren at trække fra.

A/c belastning Principal

Air conditioning effekter på brændstoføkonomi er direkte kan henføres til mængden af "belastning" placeret på en given motor. Rpm og hastighed er ikke de eneste faktorer, der direkte påvirker brændstoføkonomi, når ved hjælp af aircondition. Hvis en motor er kørende og kraftoverførsel mere tilbehør, motorens belastning øges. De færre systemer krævende motoreffekt at operere, vil lavere engine lastning være. EPAS undersøgelse om mobile luftkonditioneringsanlæg finder en direkte sammenhæng mellem motorstørrelse og mængden af "belastning" placeret på en motor, mens der opererer aircondition. Større motorer at gøre flere hestekræfter er ikke påvirket af belastning (eller efterspørgsel) fra kører aircondition, mens mindre motorer vil opleve større belastning fra kører aircondition. Køretøjer med flere kraftfulde motorer kan således ikke opleve det samme fald i brændstof kilometertal som mindre kraftfulde motorer. Dette er på grund af aircondition lastning.

Andre overvejelser

Mængden af tid og kilometertal af hver tur bør altid være en overvejelse. Kortere ture kan ikke kræve brug af aircondition, eller blot en langsommere fan hastighed. Overvej at bruge en varmere temperaturindstilling eller lavere fan hastighed på kortere ture for at minimere virkningen af aircondition på brændstoføkonomi.

Windows

På varmere dage, vil kort oplukkelige vinduer til at skylle ud varm luft tidligt i en tur udligne den aircondition forpligtet til at holde en bil køligere. At holde windows krakket mens parkeret vil holde den indvendige temperatur køligere, hvilket kræver mindre aircondition, når et køretøj. Disse er ofte overset middel til at supplere en bils klimaanlæg til at maksimere brændstoføkonomi.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com