Sådan Sync videoer til iPod fra iTunes

March 7

Apples iTunes-program giver dig mulighed at synkronisere en bred vifte af indhold til din iPod, herunder musik, programmer, podcasts og videoer. Du kan vælge, hvilke videoer og andet indhold, du vil synkronisere, eller kan synkronisere alle videoer og/eller indhold. Før du begynder, opdatere din nuværende version af iTunes ved at åbne programmet og klikke på "Hjælp" > "Søg efter opdateringer". Følg de på skærmen retninger for at installere eventuelle opdateringer for at sikre, at programmet og enheden er fuldt forenelige.

Instruktioner

• Tilslut den ene ende af stikket kabel til din iPod, og den anden i ordentlig computerporten.

• Klik på din iPod-ikonet i panelet til venstre i iTunes-skærmen, afslører alle typer af medier, din iPod understøtter øverst på skærmen.

• Klik på fanen "Film" Kontroller fanen "Sync film" øverst til venstre på skærmen er aktiveret. Klik på afkrydsningsfelterne ud for de film, du vil have synkroniseret. (Du kan også automatisk synkronisere alle dine videoer ved at klikke på boksen "Automatisk omfatte alle film").

• Klik på fanen "TV viser" øverst på din iPod indhold skærmen og gennemgå alle shows og episoder du vil synkronisere. Klik på afkrydsningsfelterne ud for deres titler.

• Klik på fanen "Info" øverst på skærmen. Klik på knappen "Anvend" i nederste højre hjørne af skærmen for at synkronisere valgte videoer til din iPod.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com