Sådan foretages fejlfinding af en BlackBerry med forbindelsesproblemer

March 3

Sådan foretages fejlfinding af en BlackBerry med forbindelsesproblemer

Grunden til at du købte en BlackBerry telefon er at skabe forbindelser med andre gennem dens funktioner, herunder e-mail, trådløst Internet og tredjeparts-applikationer. Hvis du har internetforbindelse emner, gør det at have en BlackBerry telefon meget mindre sjovt eller produktive. Forbindelsesproblemer kan betyde mange ting, herunder problemer med at foretage opkald, modtage beskeder eller surfe på internettet. Det er hårdt at gå igennem alle de fejlfinding områder for hver BlackBerry model på alle mobile netværk, men der er nogle grundlæggende indstillinger, som er universelle for alle fjerne forbindelsesproblemer for hver bruger, BlackBerry.

Instruktioner

• Start med det indlysende. Sørg for at din BlackBerry telefon har en afgift, har det simkort hvis du har brug for en, og at du er i god stående med din mobiltjenesteudbyder. En af disse grundlæggende fejlfinding områder kan være grunden til du har forbindelsesproblemer

• Udføre en batteri pull på BlackBerry telefon. Begrænset hukommelse kan forårsage visse programmer kan ikke fungere korrekt. Ved at fjerne batteriet i ti sekunder og genindsætter det, kan du ofte frigøre midlertidige hukommelsesplads.

• Kontroller, at indstillingerne er korrekte i menuen Administrer forbindelser. Gå til Hovedmenu > programmer side > Administrer forbindelser. Du vil se de tre vigtigste forbindelser øverst på den næste raster: Mobile netværk, Wi-Fi og Bluetooth. Hvis den, du har forbindelser problemer med er ikke i grøn, er der dit problem. Du kan aktivere det fra denne menu.

• Kontroller, at dine data services er aktiveret. Fra Administrer forbindelser menuen, Rul ned til "Mobile Network Options." Én gang inde, du ser "Om" i feltet ud for datatjenester. Hvis der står "Off", ændre det for at finde ud hvis dine forbindelsesproblemer.

• Kontakt din mobiltelefonudbyder for flere netværk specifikke bistand, hvis ovennævnte fejlfinding områder arbejder alle. Den tekniske support kan sende din service bøger eller hjælpe dig med at geninstallere dit operativsystem, hvis du stadig har forbindelsesproblemer.

Tips & advarsler

  • Hvis du har problemer med forbindelser med en tredje part ansøgning, kan det ofte hjælpe at afinstallere programmet og installere det igen. Hvis det ikke virker, tilslutning teknisk support til dette specifikke program i stedet for din mobiludbyder.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com