HDMI-Switches, der kan gøre Blu-Ray

January 19

HDMI-Switches, der kan gøre Blu-Ray

High-Definition Media Interface, eller HDMI, switche tillader brugere at tilslutte flere HD-kilder til en enkelt tv. Brugere kan derefter surfe mellem kilder ved hjælp af en fjernbetjening eller manuelt. HDMI-switches er aktiveret for disc afspillere sådan Blu-ray og HD-DVD, høj definition computer feeds, HD video spilkonsoller som Xbox 360 eller Playstation 3--hvor sidstnævnte er i stand til at spille Blu-ray diske-- og video projektorer. HDMI-kabler er forpligtet til at forbinde en switch til en HDTV.

Radiient Vælg-4 fire-Input HDMI Switch

The Radiient Vælg-4 fire-Input HDMI-skifte er en Blu-ray kompatibel HDMI switch aktiveret for 1080p high definition-opløsning. Ifølge den officielle Radiient hjemmeside, er switchen designet sådan, at det vil kunne tilpasses fremtidige standard resolutioner større end standarden, 1080 p i 2010. HDMI switch har fire porte for videokilder og input og output kabler så længe som 50 fødder for remote connectivity. Radiient hævder, at alle dens HDMI-switche er fremstillet i Silicon Valley af medopfinderen af HDMI-chip-teknologi.

IOGEAR 4-Port HDMI

IOGEARs fire-Ports HDMI er aktiveret til at arbejde med universal fjernbetjeninger til assimilation i hjem underholdningssystemer. Enheden anbefales til brug med Blu-ray-afspillere, medier pc'er, Playstation 3 og Xbox 360 konsoller og kommer pakket med et HDMI-kabel. Iogear HDMI switch er designet, så brugerne kan flytte mellem HD-kilder uden at nogen af dem slukke. Således flere kilder kan kører video samtidig og brugerne kan surfe gennem disse kilder uden pause.

Belkin Pure HDMI Interface 3-1 Video Switch

Belkins Pure HDMI Interface 3-1 Video skifte er en Blu-ray kompatibel HDMI switch. Online-teknologi magasin CNET anbefaler Belkin Pure HDMI Switch til brugere på markedet for en dygtig produkt, der er let at installere og kræver lidt teknologisk know-how til at fungere. Enheden er lille og kun tilbyder brugernes tre afbrydere, i modsætning til fire eller fem mere almindeligt forekommende på sammenlignelige enheder. Men det er i stand til at behandle alle HD lyd og visuelle oplysninger, herunder 1080p video og ukomprimeret lyd.

OPPO avanceret 3 x 1 HDMI

Avanceret 3 x 1 HDMI-skifte er en tre-port HDMI switch anbefales til brug med Blu-ray spillere, high definition video spilkonsoller og kabel- eller satellit-modtagere. Ifølge den officielle Produktbeskrivelse passerer Oppo enhed certificeringstesten HDMI 1.3 betyder, at det er i stand til at vise HD-video på 1080 p opløsning og high definition PC oplysninger på beslutninger som store 1920 x 1200 pixel. Mærkeligt, Oppo påpeger, at enheden kun vil udføre på optimalt funktionalitet i temperaturer på mellem 41 og 95 grader Fahrenheit.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com