Sådan installeres en brændstofpumpe på en 2002 Kia Rio

August 10

2002 Kia Rio er et økonomisk redskab, der får god gas kilometertal. En af komponenterne i brændstofsystemet, som hjælper med at få denne store kilometertal er brændstofpumpe monteret i benzintanken. Denne pumpe er afgørende for brændstof-indsprøjtningssystem, og når det begynder at sætte inkonsekvent pres eller når det mislykkes fuldstændigt, køretøjet vil begynde at have tomgang problemer eller muligvis ikke køre på alle. Fastsættelse af problemet betyder udskifter brændstofpumpen, hvilket kan gøres omkring en time.

Instruktioner

• Lukke sig op de bageste døre og nå i mellem sømmen mellem toppen af bagsædet og bunden. Unbolt lavere sædehynde fra kabinettet ved hjælp af 3/8-inch ratchet og socket. Træk den nederste pude fra chassiset og sat det udenfor køretøjet.

• Åbne gas dør og fjerne gas cap. Unbolt sølv brændstof pumpedæksel fra kabinettet ved hjælp af 3/8-inch ratchet og socket. Unplug den elektriske forbindelse til brændstofpumpen med dine hænder. Sæt nøglen i tændingen og forsøger at starte bilen. Hvis det starter, Tillad det at køre indtil motoren dør. Derefter fjerne nøglen fra tændingen.

• Afbryde brændstof linje forbindelser til brændstofpumpe, ved hjælp af et par tænger. Derefter trække brændstof pumpe og beslag forsamling af benzintanken. Trække den bestand sæl ud benzintank med dine hænder. Angive en udskiftning segl på tanken, derefter installere erstatning brændstofpumpe i tanken. Tilslut brændstof linjer til brændstofpumpe, ved hjælp af tænger.

• Tilslut den elektriske forbindelse til brændstofpumpe, ved hjælp af dine hænder. Derefter bolt sølv dækslet til chassis med 3/8-inch ratchet og socket. Geninstaller den bageste sæde pude, ved hjælp af skralde.

Tips & advarsler

  • Aldrig ryger eller har en åben ild i nærheden, mens du arbejder med brændstofsystem, et køretøj. Hvis du gør det, risikerer du at forårsage en brand og skade dig selv og køretøjet.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com