Hvordan til at ændre motorens kølevæske i en 1990 Nissan 300ZX

December 17

Din 1990 Nissan 300ZX anvender motorens kølevæske for at beskytte komponenterne i motoren mod varmeskader. Du bør udskifte kølervæsken hvert andet år for at bevare de bedste resultater. Hvis du kører kølevæske for længe, risikerer du at overophedning af motoren og eventuelt beskadige motorblokken. Udskiftning af kølervæske også lader dig fjerne snavs introduceret til radiatoren over tid. Der er ingen grund til at kalde et servicecenter for at ændre kølevæske. Dræn og udskifte kølervæske derhjemme.

Instruktioner

• Placer en stor afløb gryde under radiatoren bundproppen på nederste venstre side af radiatoren. Hæve kølerhjelmen af bilen og hvile det på støtte stangen.

• Fjern køleren hætten og sæt det til side i et sikkert sted. Twist bundproppen i bunden af køleren mod uret for at løsne det. Du kan dreje stikket i hånden. Vent, mens kølemidlet løber helt fra radiatoren.

• Når alle de gamle kølervæske har drænet, stramme radiator bundproppen ved at dreje den med uret. Fylde køleren med destilleret vand, hælde det direkte i køleren. Drej bundproppen mod uret og tillader vand at dræne fra køleren, rødmen nogen rester eller kontaminerende stoffer fra radiatoren.

• Drej bundproppen med uret, indtil det er stramt. Fylde køleren med en 50-50 blanding af frostvæske og vand. Fylde kølemiddel reservoir tank til linjen "H".

• Start motoren og lad det tomgang i et par minutter. Tryk på speederen at øge motorens RPMs to eller tre gange for et par sekunder ad gangen. Se temperatur gauge for tegn på overophedning. Tænd for motoren ud lige med det samme, hvis det begynder at overophede. Sluk motoren efter racing motoren et par gange og lad det køle helt.

• Hinden kølevæske, hvis niveauet faldt på alle i trin 5. Erstatte radiator kasket og sænke hood.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com