Hvordan at reparere en dugget bil forlygte

November 6

Hvordan at reparere en dugget bil forlygte

Forlygter tåge som følge af fugt er til stede inde i forlygte kammer. Den dug opstår, når vandet i fugtig luft kondenserer på den indvendige overflade. Fugt ind i forlygte salen gennem revner, dårlig sæler eller huller i huset. Når fugtigheden er inde i salen, varme forårsager fugt at fordampe, men fordi fugt rige luften ikke kan nemt slippe rammerne af i headlight, fugt derefter kondenserer på de indvendige overflader.

Instruktioner

• Afbryde forlygte boliger fra køretøjet. For forlygter forbundet med bolte eller skruer, skal du bruge en skruetrækker eller topnøgle til at fjerne bolte eller skruer til gratis forlygte forsamling. For køretøjer med ophøjet klip, finde klip joint og afbryde forlygte forsamling til fri bolig fra forbindelsespunkterne. Afbryde forlygte pære elektriske forbindelse for at give fuld adgang til huset.

• Grundigt undersøge hele forlygte boliger til huller, revner eller dårlige sæler gennem hvilke fugt kunne har indtastet forlygte kammer. Hvis det er muligt, fjerne pæren og inspicere både pære segl og pære indgangspunkt for revner eller skader. Bemærk placeringen af skader til senere reparation.

• Blæse varm luft fra en hårtørrer til forlygte boliger til at fjerne bebyggede fugt. Hvis interiøret er tilgængelige, skyl med sæbevand og tørre for at fjerne enhver pletblødning. Hvis forlygte er et lukket system, og indvendige adgang er ikke muligt, varme uden for linsen af forlygte til at fordampe den indre fugt. Blæse hår dryer flow på den knæk eller beskadigede placering at skabe omsætning og fugt fjernes.

• Forbered plast epoxy og gælder for revner eller sæler der kræver reparation (for pakningsmateriale, klart RTV silikone kan anvendes). Anvende den plast epoxy til hele længden af det beskadigede område, og glat så meget som muligt at give mulighed for bedre lys transmission. Beskadigede pære sæler bør udskiftes.

• Vedhæfte den forlygte elektriske forbindelse og erstatte forlygte forsamling i bil chassis. Fastgør med bolte, skruer eller clips.

Tips & advarsler

  • Hvis din forlygte er en forseglet glas system (pære er en integreret del) og har revner eller skader, udskiftning anbefales at undgå sikkerhedsrisici.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com