Hvordan virker et gashåndtag?

May 15

Karburator spjæld

Et gashåndtag på en karburatoren virker ved hjælp af en lidt anderledes princip, end det ville i et brændstof-indsprøjtning bil. I en karburator suges gas ind i forbrændingskammeret sammen med luft til at erstatte det brændstof, som netop er blevet forbrændt. Brændstoftilførslen til motoren er kontrolleret af gashåndtaget samling, som er forbundet med karburatoren. Når gashåndtaget håndtag er trukket højere, åbner det en ventil på karburatoren (ofte kaldet en butterfly ventil), som tillader mere brændstof ind i karburatoren, derfor øge mængden af forbrænding i salen. Dette øger også hastigheden af fyringsanlæg forårsager motoren til at køre hurtigere. Når gashåndtaget er trukket tilbage, mængden af brændstof er mindsket, og derfor satsen for forbrænding i sidste ende vil bremse.

Brændstof-indsprøjtning spjæld

Gashåndtaget på et brændstof-indsprøjtning motor i en bil er styret af en sensor, der er tilsluttet gas pedalen. Denne sensor reagerer når pedalen er deprimeret; det åbner en ventil i gasspjæld organ giver mere luft til forbrænding cyklus. En anden sensor tilføjes derefter motoren mere gas. Dette øger hastigheden af forbrænding på samme måde som en karburator ville i en plæneklipper. I dagens benzinindsprøjtning motorer, er mængden af gas kontrolleret af computeren sensorer.

Throttle funktioner og dele

Gashåndtaget mekanisme er baseret på princippet kaldet Venturi-effekten. Her beskrives den måde væsker handle når flyttet fra en stor diameter rør gennem en lille diameter rør. Flow renteforhøjelser som pres forbliver den samme. Dette er tydeligt i gashåndtaget. Det har en mindre diameter, hvor gassen er frigivet og blandet med luften. I denne mindre diameter sektion siv air i hurtigere, og dermed trykket i luften dråber, giver gas til at blande sig med luften og slippe ind i motoren.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com