Sådan nulstilles min Vizio til standard

March 7

Sådan nulstilles min Vizio til standard

Moderne tv-apparater er mini-computere, der kræver processorer og software til at arbejde ordentligt. Ligesom din stationære computer eller laptop computer, kan undertiden hardware eller software i TV-apparatet udvikle fejl og forhindre, at systemet fungerer korrekt. Én måde at løse fejl er at nulstille Vizio TV til fabriksindstillingerne. Dette sletter dine præferencer, herunder foretrukne kanaler og skærmindstillinger, og returnerer TV-apparatet til samme stand, som da det blev leveret fra fabrikken. For at nulstille din Vizio til fabrikken standardindstillinger, skal du bruge værktøjet "System Reset" i menuen Indstillinger.

Instruktioner

• Tænd Vizio TV-apparatet og stille ind på en kanal.

• Tryk "Menu"-knappen på Vizio fjernbetjening håndsæt. Tryk på knappen "OK" eller mod højre pileknap for at få adgang til menuen "System Reset".

• Rul ned til "Nulstil alle indstillinger" med op/ned pileknapper på fjernbetjeningen. Tryk på "OK" for at vælge denne indstilling.

• Tryk på "OK" igen, når TV-apparatet viser en on-screen prompt beder dig om at bekræfte, at du vil udføre en fabrik reset. Afvente Vizio slette indstillingerne og vende tilbage til fabriksindstilling. Det tager normalt kun et par minutter, og Vizio vil automatisk sluk når processen er fuldført.

• Tænd Vizio TV-apparatet. Apparatet vil vise menuen "Indledende Setup" på skærmen. Vælg "Antenne" eller "Kabel", og tryk på "Scan" for at indstille TV-apparatet i alle tilgængelige kanaler.

Tips & advarsler

  • I trin 3 åbner hvis du vælger indstillingen "Setup Wizard" i stedet for "Nulstil alle indstillinger" automatisk menuen første installation. Dette returnere ikke Vizio til dens fabrik standard, men i stedet kan du genindstille sæt. Dette er en nyttig mulighed, hvis du har brug at genindstille til lokale kanaler efter flytning.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com