Sådan gendanne slettede SMS-beskeder fra en telefon

November 28

Sådan gendanne slettede SMS-beskeder fra en telefon

Nogle gange, kan du ved et uheld sletter meget vigtig SMS-beskeder fra din telefon. Dette bliver et problem, når telefonen ikke har en "trash" mappe hvor slettede SMS-beskeder er overført. Heldigvis, slettede SMS-besked kan stadig tilbagesøges--medmindre nye data overskrives til den placering, hvor meddelelsen blev tidligere gemte.

Instruktioner

• Download "Data Doctor opsving SIM-kort" til din computer (Se Resources). Dette vil hjælpe dig med at hente din mistede tekstbeskeder. Gem filen, og Kør installationsprogrammet. Afslutte installationen og genstarte computeren, hvis nødvendigt.

• Sluk mobiltelefonen og fjerne SIM-kortet. Indsætte det i din USB SIM-kortlæser og Tilslut enheden til en USB-port på computeren. Vente på computeren at genkende enheden. Hvis SIM-kortlæser kommer med en softwaredriver, installere det på computeren.

• Lancere "Data læge opsving" og vente på at indlæse helt. Klik på ikonet "Læse SIM-kortet" på den øverste venstre del af vinduet for software til at søge efter dit SIM-kort. Hvis softwaren ikke registrere SIM-kortet, du koble enheden fra computeren og kontroller, at SIM-kortet er indsat korrekt i USB SIM-kortlæser. Tilslut enheden igen til USB-porten.

• Vælg typen af SIM-kortlæser du har på det næste vindue, der vises. Under indstillinger, klik på "Standard" og derefter "OK". Du vil blive bedt om, at SIM-kortet er blevet med held opdaget.

• Klik på ikonet "Besked". Dette er, hvor din nyligt slettede SMS-beskeder er opført, herunder datoen og tidspunkt de blev afsendt, og navnet og antallet af afsenderen. Klik på "Gemme inddrives Data til fil" knappen i den øverste del af vinduet. Du kan gemme den gendannede fil til et lokalt drev eller en ekstern lagerenhed.

Tips & advarsler

  • Bortset fra SMS-beskeder, kan du også gendanne slettede telefonbogen samt opkaldslogger.
  • Andre SIM-kort data opsving programmel indeholder Sanmaxi SIM Card Data Recovery software (Se Resources).
  • Når du ved et uheld sletter en tekstbesked, genoprette den slettede meddelelse umiddelbart før telefonen er overskrevet med en ny fil. Hvis du bruger en Smartphone eller PDA (Personal Digital Assistant), slukke for "Telefon" evne til at stoppe det fra at modtage nye beskeder i mellemtiden. Når nye meddelelser overskrive placering af den slettede meddelelse, er det ikke muligt opsving.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com