Reparation Tips til CD Stereo System

July 9

Når du afspiller musik på en CD stereo system, roteres en CD ved høj hastighed, mens de oplysninger, der er trykt på det læses af en laserstråle, der producerer et elektrisk signal. Signalet sendes derefter til en forstærker og endelig til højttalerne. Problemer med CD-afspillere kan ofte løses ved at rense cd'er, rengøring linse eller bakke i CD-afspilleren og ved at udskifte en sikring eller power cord.

Identificere problemet

Din stereo vil ikke tænde.

Der er ingen lyd kommer ud af højttalerne.

Når en CD afspilles, springer musikken.

Når en CD afspiller, er lyden forvrænget.

Når CD-skuffen skubbes, det stikker og bevæger sig ikke jævnt.

Ingen strøm

Hvis stereo har ingen magt, når tændt, sørge for, at strømforsyningen er korrekt fastgjort. Henvise til indledende setup instruktionerne i din instruktions instruktionsbog.

Hvis der er stadig ingen magt, afmonterer stereo og Fjern sikringen. Du kan have til at skrue fuse kabinettet for at få adgang til den. Se din instruktionsbog for placering af sikringen. Du kan fortælle fra den måde sikringen er sprunget, hvis der er noget galt med systemet.

"En blæst lunte, der vises røget eller boblede kan indikere en kort i udstyret, de" rapporterer fixitclub.com. "En klar og ellers ubeskadigede fuse typisk er bare slidt op og pege ikke på andre elektriske problemer i enheden."

Hvis sikringen er sprunget, erstatte det men sikre jer hjælp den samme amp rating; nummeret er trykt på siden af sikringsholderen.

Hvis sikringen er intakt og der er ingen magt, når stereo er tændt, kan du prøve at bruge en udskiftning netledning. Du kontakte den forhandler, hvor du købte stereo til en udskiftning ledning.

Hvis der er ingen lyd kommer fra højttalerne, sørge for, at højttalerne er korrekt knyttet til stereo ved at henvise til de indledende setup instruktionerne i din instruktionsbog.

Andre problemer

Hvis CD-afspilleren springer, kan cd'en være snavset. Rens cd'en ved at gnide en blød, tør klud over det, at fjerne snavs, støv og fingeraftryk. Nogle skrivbare cd'er (CdR), som er oprettet fra computer CD brændere springe på stereo systemer, selv om der er ingen mærker på diske. Prøv flere forskellige cd'er i afspilleren.

Hvis cd'en er umærket men afspilleren fortsætter med at springe, rense linsen af afspilleren. Du kan købe CD linse rengøringsmidler fra en elektronisk forhandler som Best Buy.

Hvis lyden er forvrænget, fjerne højttaler snore og blæse ind i jackstikkene hvor de stik i stereo til at fjerne støv eller snavs. Du kan også spray en lille mængde af elektrisk kontakt renere i dem. Reconnect og sikre, at de er solidt på plads.

Hvis CD-skuffe er stikning og ikke bevæger sig glat, åbne bakken (ved hjælp af knappen eject) og spray en lille mængde af elektrisk kontakt renere i hver side af stereo. Åbne og lukke bakken flere gange og Gentag proceduren.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com