Historien om Ford E serie II Van

April 7

Historien om Ford E serie II Van

Ford's E-serien debuterede i 1961, og i November 2011 er stadig i produktion. Van er almindeligt benævnt Econoline. I første omgang en kompakt, linje på tidspunktet for offentliggørelse har kun fuld størrelse varevogne; Det er bygget på et chassis, der også anvendes til F-serien pickup truck produktion. E-serien har været den bedst sælgende full-size van linje hvert år siden 1980, der repræsenterer næsten 80 procent af alle amerikanske van salg i 2010.

E-serie generationer

Baseret på den kompakte Ford Falcon, blev den første inkarnation af E-serien produceret fra 1961 til 1967. Den anden generation, tilgængelig fra 1968 til 1974, indvarslede nogle overraskende nye filosofier og var et spil-changer for producenter og købere ens. Serien III blev foretaget mellem 1975 og 1991 og generation fire konstruktion, som erstattede det i 1992, er stadig i produktion. E-150 er den letteste-duty serie IV tilbydes, efterfulgt af E-250 og E-350 modeller. Regelmæssig kroppen kan prale af 236 kubikfod af indvendige rum, og den udvidede krop version 275 kubikfod.

Serie II Design Innovation

Med indførelsen af serie II gjort Ford en afgørende ændring, der har ført til deres dominans nogensinde siden af C-klasse autocamper platform; det skiftet motor frem fra mellem førerens og passagerens pladser til en placering næsten udelukkende frem af instrumentbrættet. Dette resulterede i de tre store--Chrysler, General Motors og Ford--alle udfasning af fladskærms-nosed vans, der havde domineret det foregående årtier, indvarsle varevogne med korte emhætter, der er stadig normen i dag.

Andre identificerende faktorer

Serie II var også revolutionerende, idet det blev bygget med fuld størrelse lastbil komponenter, snarere end at være baseret på en kompakt bil. I 1968 introducerede også en Twin bjælke forhjulsophæng, et design, der har været standard på alle E-serien biler til dato. Serien II så køretøjets tilbød for første gang med en V8 indstilling.

Fremtid

En særlig 50 års jubilæum oplag blev produceret for 2011 modelår, men marque er usandsynligt at vinde nogen flere priser for lang levetid: The E-serien har været overskygget af succes Ford Transit fremstillet i og for Europa, som er dømt til at erstatte Econoline i 2014. Det er rygter om, at som produktionen er skaleret ned vans vil ikke længere være tilgængelig til salg på individuel basis, men snarere vil sælges kun til flåden forbrugere og virksomheder, der ændrer dem ind i deres utallige inkarnationer, en proces, der er korrekt kaldes "upfitting," som autocampere, minibusser og transport til lufthavnen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com