Hvordan man kan flytte en 1981 Honda GL500

July 13

Flytte din GL500 er en vigtig del af Rider den. Shifting gør det muligt at holde bedre kontrol af cyklen, nå en højere tophastighed, holde motoren ved lav revs og accelerere hurtigere, når det er nødvendigt. Lære at flytte dine GL500 kan være vanskelig, hvis du ikke har erfaring med manuel gearsystem, men givet nok tid og praksis alle kan lære at ride og Skift som en professionel. Tage sig tid til at lære at skifte din GL500 ordentligt.

Instruktioner

• Lægge på din hjelm og sidde på GL500 med fødderne på jorden. Sparke op kickstand og drej nøglen til "ON" position. Trække i kobling håndtaget (på venstre side styr) med din venstre hånd og derefter bruge din venstre fod at sparke gearvælgeren ned i første gear, så op lidt indtil det grøn lys tændes på instrumentbrættet. Cyklen er nu i frigear.

• Trykke på knappen starter på højre styret til at starte GL500. Trække i kobling håndtaget og sparke shifter ned en gang til at sætte cyklen i første gear. Lad koblingen ud langsomt indtil du føler cyklen, begynde at trække frem. Når dette sker, trække gashåndtaget åben lidt før slippe koblingen helt. Du bør nu gå frem i et moderat tempo.

• Fortsat accelerere frem indtil du skal skifte til andet gear til at accelerere yderligere. Dette bør være omkring 15 km/h. På dette tidspunkt trække i kobling håndtaget og lukke for gassen. Sparke shifter op en gang i andet gear, så slip kobling håndtaget og anvende en lille smule af gashåndtaget. Du bør nu være hurtigere i andet gear.

• Gentag denne procedure for at flytte gennem alle fem gears transmission som nødvendigt. Flytte ned i et lavere gear efter nøjagtig samme fremgangsmåde, men sørg for at du rejser langsomt nok til at gøre det ved at holde øje med omdrejningstæller. Normalt bør du ikke flytte, medmindre omdrejningstæller læser under 3000 rpm.

• Når du er klar til at komme til et stop, trække i kobling håndtaget og bremser med bremse armen på den rigtige cykelstyr og mund bremsen ved din højre fod. Skift cykel i neutral af skiftende i første gear, så skubbe op på Skift løftestang, indtil det grøn lys tændes på instrumentbrættet.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com