Grunde til at forbyde mobiltelefon brug, når du kører

September 16

Grunde til at forbyde mobiltelefon brug, når du kører

Mobiltelefon brug, mens kørsel er på vej under nøjere granskning af alle fra Californiens guvernør Arnold Schwarzenegger til National Highway Traffic Safety Administration, bekymrede forældre, mobiltelefon tjenesteydere, forsikringsselskaber og mange statslige afdelinger af transport. På spørgsmålet: chauffører der mere opmærksomme på deres telefonsamtaler end mennesker og trafikken omkring dem. Nogle stater har vedtaget love om regulering mobiltelefon brug, når et køretøj, men ingen føderale love løser dette problem. Nogle kommuner har også vedtaget forordninger på mobiltelefon brug i skole og arbejde zoner.

Kørsel distraheret

Hver gang du få bag rattet i en bil, bør din primære fokus være på kørsel. Opererer en mobiltelefon--foretager eller modtager opkald, sms'er eller læse tekster--er en frivillig beslutning at drive distraheret. Når føreren taler til en fyr passager, at passageren har noget kendskab til rejsevilkår og kan pege på et muligt problem. Selvfølgelig, kan ikke dette ske, når telefonsamtaler. "Sms'e, tweeting, surfe på internettet eller bare taler på en cell phone giver flere distraktioner," ifølge Despina Stavrinos, forsker ved University of Alabama i Birminghams Universitet transport Center, i December 2009 Alabama distraheret Driving topmødet. "Du har tendens til at tage øjnene fra vejen, hænderne fra rattet, og dit sind ud af hvad du er meningen for at gøre--køre sikkert."

Konsekvenser

Trafik kollisioner, ulykker og næsten-uheld er bekymringer for alle drivere. Da et antal drivere bruge mobiltelefoner under kørsel, foretages potentielt alle førere og passagerer. Ulykker indberettet af politifolk foreslå at driver distraktion og uopmærksomhed konto for 25 procent til 50 procent af trafikken går ned, skriver W.J. Gitte og MF Lesch i januar 2009 af ulykken analyse & forebyggelse. Som reaktion på bekymringer om at køre distraheret, er enkeltpersoner og organisationer begyndt at studere og skabe opmærksomhed til mobiltelefon brug mens du fører et motorkøretøj. US Department of Transportation sponsorerer en hjemmeside, Distraction.gov. Bekymrede forældre og andre voksne grundlagt fokus drevet: fortalere for celle-fri kørsel, en organisation, der er modelleret på mødre mod berusede chauffører (MADD). Og en California highway patrolman startede en teen driver fokuseret organisation og hjemmeside, Impactteens.com.

Vide, før du går

Med den stigende tendens til regulering af mobiltelefon brug under kørslen, bør rejsende være opmærksomme på love i områder hvor de rejser. I øjeblikket, forbyde Californien, Connecticut, New Jersey, New York, Oregon, Washington og Washington, D.C., brugen af håndholdte mobiltelefoner af alle drivere statewide. Andre stater har delvise forbud. Nogle byer er gået forordninger så godt.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com