Hvordan man kan farve sort for at Dirty blondine uden megen skade

March 19

Hvordan man kan farve sort for at Dirty blondine uden megen skade

Lightening naturligt sort hår behøver ikke at skabe ravage på dit ender, men det vil forårsage en lille smule af skader uanset de forholdsregler, du tager. Dette er fordi lettelse strimler dit hår og tørrer det ud. Der er måder du kan farve dit hår fra sort til dirty blondine uden megen skade, men en masse tålmodighed og omhu er nødvendig for at forsikre dit hår ser sit sundeste.

Instruktioner

1 Børste dit hår grundigt at detangle og blødgøre det. Gøre dette 24 timer efter vask dit hår uden at bruge hårbalsam. Dit hår skal være rene og fri for stylingprodukter og andre rester. Det skal også være tørre.

2 Åben dit hår lightening kit, at vælge et mærke, der er bedst egnet til dine behov. Et utal af boxed blonde hår farvestoffer findes på markedet og kan findes i gas-stationer, købmandsforretninger og hår levering butikker. Nogle formler indeholder endda tilføjet botaniske ingredienser formuleret til forsigtigt at dø dit hår fra mørke farver at lyse. Der er flere forskellige nuancer af dirty blondine, så vælg en der passer bedst til dig.

Sætte på handsker, der kommer med din kit, og Bland ingredienserne sammen efter fabrikantens anvisninger.

3 Adskille dit hår i fire til seks sektioner, afsked det med din hårbørste. Anvende farven direkte til enderne af dit hår først, arbejder op hver sektion til dine rødder. Mætte dit hår med løsningen. Hvis dit hår er meget lang eller tykke, skal du muligvis to eller flere kasser.

4 Massage resterende farvestof løsningen ind i håret i nærheden dine rødder samt din fine streger omkring dit hoved. Undlad at massere farvestof til din hovedbund. Massere farvestof i din hovedbund kan irritere din hud og skader dit hår follikler i området.

5 Efterlade farvestoffet på dit hår til den anbefalede mængde af tid. De fleste boksen kits anbefaler, at du lader farven på dit hår for længder af tid mellem 25 og 45 minutter. Da dit hår er sort, kan gå til dirty blondine tage den maksimale mængde tid. Læs produktdetaljer for at se om det er sikkert for dig at lad det sidde i op til en time, som de fleste udvikler formler stop i orden efter en time, hvilket gør det umuligt at over afblege dit hår.

6 Skyl dit hår grundigt med lunkent vand, indtil vandet løber klar. Brug varmt vand kan tilføje til tørring af dit hår, og bruger også koldt vand kan tage længere tid at skylle dit hår rent. Nogle mennesker bruger shampoo umiddelbart efter dette trin, men dette kan også tørre dit hår ud og beskadige det yderligere. Blot skylle dit hår i op til 25 minutter ved hjælp af lunkent vand til sikkert og tilstrækkeligt rense det af løsningen.

7 Klem overskydende fugt fra håret og anvende en liberal beløb af tunge fløde conditioner til verdens ende og halvvejs op dit hår. Smøre en lys mængden i din hovedbund. Lad balsam sidde i håret i op til 10 minutter. Skyl conditioner fra håret ved hjælp af koldt vand i op til fem minutter.

8 Håndklæde tørre dit hår indtil det er let fugtig. Undgå at bruge en hårtørrer eller andre varmeelementer i mindst 48 timer, mens dit hår genopretter efter den døende proces. Døende dit hår fra naturlige sort til dirty blondine tager en masse fugt fra håret, så lade det har tid til at opsuge fugt og genoprette holder dit hår ser sund efter døende.

Tips & advarsler

  • Trimme enderne af dit hår efter lynnedslag det at holde enderne fra opdeling.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com