Hvad betyder Corvette Symbol?

March 24

Hvad betyder Corvette Symbol?

Corvette-logoet har ændret lidt i år da bilen først ramte markedet i 1953. Dog har de primære elementer i badge forblevet den samme i hele bilens produktion historie. Mens små detaljer Skift, den ikoniske emblem af de to flag og symboler vises på disse flag er forblevet konstant med kun få undtagelser gennem årene.

Racing

Corvette er en performance bil ikon siden introduktionen, og Chevrolet ønskede billedet af bilen til at være forbundet med racing og motorsport. Den grundlæggende baggrund af logoet er to flag, at påberåbe sig de vajende flag på banen, med et flag ved at blive et virkeligt ternet racing flag. Dette design er angivet fra starten Chevys håb for det billede, der ville være forbundet med bilen. Dette bar frugt, som Corvette begyndte at lave bølger på Sebring udholdenhed race i 1950 ' erne, og Le Mans i i 1960 ' erne og 70 ' erne. Det overføres til den moderne æra med væksten i Corvette racing program og succes af biler som C5-R.

Chevrolet Butterfly

Symbolet for Chevrolet er kendt som "Butterfly". Butterfly symbol har optrådt på flaget overfor det ternede flag i alle versioner af Corvette-logoet, selv om farver og størrelse har ændret lejlighedsvis. Dette var en måde for logo til at identificere bilen som medlem af familien Chevrolet samtidig med, at det med en unik badge, der betegnes en linje, bortset fra og over resten af Chevy lineup.

Fleur-de-Lis

Mange versioner af Corvette symbol har haft en fleur-de-lis på samme flag som Chevy Butterfly. Navnet Chevrolet er fra en fransk familie, og fleur-de-lis er blandt de vigtigste symboler i Frankrig. Symbolsk, står det for fred og renhed. Designere af logoet oprindeligt ønskede at inkorporere et billed vedrørende til Chevrolet familie, men når de ikke kunne finde en de i stedet nøjedes med en identificerbar franske billede.

Arv

Ønske om logo designer, Robert Bartholemew, at indgyde en følelse af arv af køretøjet i logoet er klar. Dog i stedet for den franske kulturarv af familie grundlæggerne af Chevrolet var oprindeligt ideen at henvise til den amerikanske arv fra auto selskab. Oprindeligt var flag overfor det ternede flag at være en amerikansk flag. Men lovgivningen tillader ikke brugen af flag i kommerciel reklame, så symbolet måtte blive redesignet.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com