Hvordan man bruger Dexron III transmissionsolie til motoren rengøring

June 4

Dexron III er relativt billig transmissionsolie, der bruges til at rense en automatisk motor. Dette gøres efter skylning motoren i transmission væske helt. Ved hjælp af en anden væske end normalt virker gennem motoren og hjælper til at nedbryde den bebyggede snavs på metallerne. Bagefter, er væsken drænet for at skille motoren af oprustning indsamlet i løbet af processen og erstattet med den foreskrevne transmissionsolie.

Instruktioner

• Løft op bilen på front knægte til at få adgang til undersiden af motoren. Skub under køretøjet og Find transmission afløb pan. Dette er en stor metalkasse omgivet af bolte og placeret i midten af bilen, i nærheden af førerens side. Placer en samling pan nedenunder transmission afløb pan at fange væsken som det falder.

• Fjern alle bolte omkring afløbet pan undtagen én. Vente 10 til 15 minutter for transmissionsolie til at stoppe dræne i gryden nedenfor. Holde fast i afløbet panden med den ene hånd og fjerne den sidste bolt. Langsomt sænke afløb gryden og hæld den resterende transmissionsolie i gryden, samling. Udviske transmission afløb pan.

• Vedhæfte afløb pan med topnøgle og sænke bilen fra stikkene. Åbne motorhjelmen, og Find transmission oliepinden over afløbet pan. Træk oliepinden og placere en tragt ind i røret. Hæld i det korrekte beløb af Dexron III olie til køretøjet. Denne information om størrelsen af transmission tanken er placeret i instruktionsbogen eller fra producenten. Erstatte oliepinden og luk hætten.

• Drive køretøjet som sædvanlig i to dage (ca. 10 timer samlede) til at cirkulere væsken gennem transmission.

• Gentag trin 1 til 3, men hæld i normal automatgear væsken i motor i stedet for Dexron III.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com