Hvordan at tilføje flere hestekræfter til 2010 Mustang

November 30

2010 Ford Mustang er en to-dørs, baghjul drev sport/muskel bil fås i to forskellige trim linjer: Basismodel med en 4.0 L V-6 motor og GT model med en 4,6 L V-8 motor. Begge modeller har en bred vifte af eftermarkedet muligheder, herunder mange designet til at øge motorens hestekræfter. Bemærk, at selvom begge motorer kan drage fordel af ydeevne eftermarkedet opgraderinger, Mustang GT typisk får større hestekræfter gevinster fra eftermarkedet ændringer på grund af den øgede motorstørrelse og to ekstra cylindre.

Instruktioner

• Erstatte fabrikken kold luft indtag med en ydeevne eftermarkedet indtag. Kold luft indtag er beliggende i front motorrummet på passagerens side og er ansvarlig for køleluft, der kommer ind i selve motoren. Ydeevne indtag er i stand til at afkøle luft mere metro, hvilket resulterer i moderat power boost af mellem 8 og 15 hestekræfter afhængigt af mærke og model af indtagelse. Kold luft indtag er en populær eftermarkedet ændring, fordi de er relativt billige (typisk mellem $100 og $200) og nem at installere, og de kan også forbedre gas kilometertal af Mustang.

• Erstatte fabrikken udstødningsgas og/eller overskrifterne med ydeevne eftermarkedet opgraderinger. Overskrifter forbinde motoren til udstødningen, mens udstødningen selv kanaler varm luft fra motorrummet. Eftermarkedet header og udstødningsgas systemer er typisk større end lager systemer og giver mulighed for mere luftstrøm, hvilket resulterer i en stigning i hestekræfter samt en stærkere, mere aggressive udstødning Bemærk at mange Mustang ejere finder ønskeligt. Disse ændringer er temmelig kompliceret og kræver som regel en automotive lift, så det anbefales, at du har dem professionelt udført medmindre du har stor erfaring med at installere ydeevne opgraderinger.

• Installere en kompressor eller en turbolader kit. Racerdæk og turboladere, også kendt som tvunget luft induktion systemer, stuff enorme mængder af luft ind i motoren. Dette skaber en massiv forøgelse af magt, undertiden over 100 hestekræfter, afhængigt af Mustang trim linje og specifikke kompressoren eller turbolader kit. Disse kits typisk koste flere tusinde dollars og er yderst vanskeligt at installere, men ingen enkelt ændring vil give næsten power boost ved et anlæg under tvinges luft induktion.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com