Sådan nulstilles Check Engine lyset på en 1997 Ford F150

April 23

Sådan nulstilles Check Engine lyset på en 1997 Ford F150

1997 Ford F150 er udstyret med "Om bord diagnostiske System Version 2," gjorde for køretøjer bygget fra 1996 på. "Check engine" lys kan være af forskellige årsager, lige fra den gas cap ikke er skruet i hele vejen til nogle alvorlige problemer med motoren. OBDII er designet til at være i stand til at læse koder, der vil lade dig vide, hvorfor "Check engine" lys er tændt. Det anbefales ikke at nulstille lys selv, men du kan.

Instruktioner

• Du kontrollere, at din gas cap er stram. En løs gas cap kan forårsage "Check engine" til at komme. Uscrew gas cap og skru det tilbage på stram. Derefter Kontroller at se, om lyset er stadig på.

• Fjerne positive batterikabel fra batteriet post og lade det være slukket i omkring fem minutter. Derefter vedhæfte batterikabel til batteriet. Du kan gøre dette med en grundlæggende 1/2-inch eller 9/16-inch skruenøgle. Fjernelse batterikabel vil nulstille "Check engine" lys så længe der ikke er noget alvorligt galt med motoren.

• Starte bilen og kontrollere, hvis batteriet kabel fjernelse nulstille lyset. Hvis ikke, skal du enten købe en OBDII kode retriever/læser eller tage bilen til din lokale forhandler. OBDII kode retriever/læseren vil hente de koder, der årsag til "Check engine" lys til at komme.

• Tilslut OBDII kode retriever/læseren til stikket under streg i venstre side af rattet. Når du hook op OBDII kode retriever/læseren, slå tasten og Indtast i bilens mærke, størrelse model og motorens oplysninger.

• Følg den på skærmen instruktioner på OBDII kode retriever/reader for at hente koden "Check engine" lys. OBDII kode retriever/læseren vil derefter søge efter problemet; Når først den konstaterer problemet, vil det flash-koden og problemet hen over skærmen. Du kan reparere problemet selv, eller du kan tage køretøjet dig til din forhandler for at have den opgave nagelfast.

Tips & advarsler

  • Hvis stramning gas cap og fjerne batterikabel Undlad at nulstille "Check engine" lys, er det stærkt anbefales at tage køretøjet til din lokale forhandler for at blive sat på OBDII kode retriever/læser maskine til at hente koderne og udføre reparationer.
  • OBDII kode retriever/læseren er meget dyrt at købe.
  • Ikke Fortsæt med at køre din bil efter "Check engine" lys tændes, medmindre det er din lokale bilforhandler. Køre en bil for en længere periode med "Check engine" lys på kan forårsage andre problemer til motoren.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com