Hvordan kan man øge kapaciteten af en Shaw Motorola HDPVR

November 22

Den Motorola HDPVR modtager udstedt til dig af Shaw omfatter en intern harddisk. Når det interne drev bliver fuld, skal du slette nogle indhold at fortsætte på pause og optage live-tv. Dog kan du øge din Motorola HDPVR kapacitet ved at tilføje en Shaw PVR extender. Disse er ekstern skrap drev, der tilsluttes direkte til Motorola modtageren. Når du har købt en ekspansion drev fra Shaw, skal du konfigurere den og formatere den til brug med din Motorola modtager.

Instruktioner

• Tag din Motorola HDPVR fra stikkontakten, og tænd modtageren til hvor du kan se stikkene på bagsiden af enheden.

• Indstille PVR expander drevet nær Motorola HDPVR. Undgå at sætte det på toppen af HDPVR eller i nærheden af sin ventilation ventilationsaabninger.

• Sæt PVR expander netkabel i en stikkontakt. Efter plugging i sin magt, lad drevet sidde tomgang i mindst 30 sekunder.

• Tilslut den ene ende af det medfølgende eSATA kabel "SATANISK"-stikket på bagsiden af din nye ekspansion drev, og Tilslut anden enden til "SATANISK"-porten på bagsiden af din Motorola HDPVR.

• Tænd fjernsynet og Motorola HDPVR netledningen tilbage tilsluttes stikkontakten i væggen. Lad den Motorola HDPVR sidde tomgang i mindst 30 sekunder, derefter tryk på "Power"-knappen for at tænde den. Efter et par øjeblikke, Motorola HDPVR vil opdage det tilsluttede ekspansion drev og advare dig med en besked på tv med angivelse af det behov skal formateres.

• Fremhæv "Yes" knappen ved hjælp af piletasterne på fjernbetjeningen, og tryk på "OK" at forpligte sig til formatering af drevet. Når først færdig, vises en meddelelse, bekræfter, at enheden er klar til brug. Tryk på "OK" på den ".. .completed med succes" skærm. Udvidelsen skal nu bruges, når optagelse indhold. Din Motorola HDPVR vil automatisk at bestemme Hvornår du skal optage på den interne drev eller ekspansion drev baseret på samlede kapacitet og indholdstype.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com