Sådan erstatte forlygte på en 2003 Mazda

April 16

Sådan erstatte forlygte på en 2003 Mazda

2003 Mazda bruger en H1 Halogenpære til på lygten. Disse pærer giver overlegen kvalitet lys, således at en chauffør kan se større afstande og i en bredere bue. Disse pærer kræver forsigtighed ved udskiftning; touch glas, som olier fra din hud kan aldrig skade det lys ydeevne. Brug handsker når du håndterer. Bortset fra denne ændring en H1 er hoved pære lige så let som at skifte alle andre pære, så ikke tage din Mazda til butikken. Ordne det brudt forlygte selv.

Instruktioner

• Parkere bilen på en flad overflade, slukke motoren og anvende håndbremsen. Pop hætten og se bag den udbrændte forlygte. Fjerne den plast, der dækker for at få adgang til indre af forlygte forsamling.

• Frakobl ledningen kommer ud af lygten forsamlingen, der forbinder forlygte til Mazdas elektriske system. Fjerne den gamle pære. Bare tryk på fanen på wire klippet holder den på plads og trække pæren.

• Indsæt udskiftning H1 pære. Der vil være en flad kant i bunden af pæren; Sørg for, der vender opad når de indsættes i stikket. Fastgør det med wire klip. Plug stikket igen og erstatte den plast dækslet. Luk hætten.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com