Hvordan laver jeg en Diffuser for en Canon 430EX Speedlight?

February 18

Canon 430EX bærbare flash er en kraftfulde indslag-overfyldt flash enhed designet til at arbejde med Canons digitale SLR (spejlreflekskamera) kameraer. Mens flashhovedet vil vippe og rotere, kommer så du kan hoppe lyset det skaber ud loft eller væg, det ikke med en diffuser. Diffusorer er vedhæftede filer, der passer over eller lige foran flashhovedet. Som navnet antyder, de diffuse eller blødgøre lyset genereret ved flash-enhed, der producerer en mere naturlig eller blødere billede. Mens der findes en række kommercielle muligheder, vil et hurtigt kig rundt i huset give dig mange muligheder for diffuser kan du gøre dig selv.

Instruktioner

• Søg på dit hjem for en lille bærbare mad container med ens dimensioner til Canon 430EX flashhovedet. Beholderen skal være gennemsigtig, men ikke alt for klart. Enhver vare foran flashhovedet fungerer som en diffuser. Det afhænger bare af, hvor meget du ønsker at reducere lys. For nogle sjove skyde forskellige billeder, skal du bruge en farvet beholder som en diffuser. Dette vil have en betydelig indvirkning på dit billede, men det kan være interessant, når du ønsker at eksperimentere med farve af skud eller emnet.

• Sammenligne størrelsen af beholderen til flash hoved. Når du har fundet en container, holde det op til forsiden af flash hovedet for at se, hvis det dækker hele området. Dette er vigtigt, ikke kun for fit, men også fordi hvis en del af flash er afsløret, vil det producere fuldt lys, som skaber ujævn fotos. Sørg for objektbeholderen ikke bruges længere, som du vil skære det for at vedhæfte det til din flash.

• Skær langs hvert hjørne af container fra toppen åbning i bunden. Når du er færdig, skal den beholder base være intakt, med hver side intakt, men ikke længere forbundet med hinanden.

• Anbring beholderen over flash hoved. Brug en stærk elastik til at sikre beholderen på plads. Du kan også bruge Velcro på flash og flash hoved, og på de fire sider af beholderen.

• Tænd din flash og dit kamera. Begynde at skyde gennem din hjemmelavet diffuser.

Tips & advarsler

  • Bagepapir er et andet godt emne at bruge som en diffuser for en Canon 430EX flash. Eksperimentere med forskellige materialer og varer indtil du opnå de resultater, du søger.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com