Sådan tilpasses en Honda Accord

November 9

Sådan tilpasses en Honda Accord

Honda Accord har været en af de mest succesfulde og populære modeller produceret af enhver bilproducenten. Aftalen tilbyder en ønskelig kombination af pålidelighed, kvalitet og funktionalitet der andre bilproducenter i målgruppen har været hårdt pressede til at slå. Og selv om aftalen ikke er så populær som nogle Honda modeller, ligesom Civic, når det kommer til tuner crowd, dette stadig kan være en stor bil til at tilpasse.

Instruktioner

• Installere større hjul og dæk. Accord (ligesom de fleste serieproducerede biler) kommer med relativt små hjul og dæk, så en af de første opgraderinger normalt installere et sæt af eftermarkedet hjul og dæk. Ikke blot vil din overenskomst ser bedre ud, men den vil sandsynligvis håndtere bedre samt med bredere, mere trægt dæk. Når det kommer til hjul, kan du gå "blingy" med et sæt af krom fælge eller installere mere målrettet søger racing stil legeringer.

• Lavere suspension, enten med konventionelle sænkning fjedre, eller ydeevne chok og justerbar coilovers. Hvis du virkelig ønsker din bil lav, installere en airbag suspension. Sidstnævnte mulighed er ikke billigt er heller ikke det resultatorienterede, men det er den bedste måde at få en jorden-skrabning kørehøjde. Hvis du er mere bekymret med ydeevne, så er en af de to første muligheder det bedste bud.

• Installere et organ kit. Når folk hører ordet sædvane, er det ofte fremmaner visioner af vilde krop kits og skøre maling job. Dette er sandt til en vis grad, men der er intet galt med at vise lidt tilbageholdenhed, når det kommer til ydersiden af din overenskomst. Mens du kan installere en fuld blæst organ kit fra et selskab som Veilside, kan du også ændre ud af hoved og hale lys en opgradering af udseende. Har din Accord custom-malet er en anden mulighed, med kun din fantasi som den begrænsende faktor... og størrelsen af din tegnebog.

• Ændre interiøret. Hvis du går til The Fast og The Furious udseende, skal du installere et par af heldragter racing spande fra en virksomhed som Sparco. Efter, at installere en mindre, mere sporty hjul, en legering gearknop og legeret pedaler. For at gøre pladser ser rigtigt og tilføje sikkerhed, erstatte de bestand bælter med et sæt af racing seler, der vil holde beboerne i meget bedre. Og selvfølgelig, ingen brugerdefinerede Accord er komplet uden en opgraderet stereo system.

• Tune motor for mere magt. Installere en kold luftindtag, en freeflow udstødning og en computerchip, så motoren producerer flere hestekræfter. Hvis du ønsker endnu mere ydeevne, installere en kompressor eller turbolader, som begge bruger kompressorer til tvinger mere luft ind i motoren, derved dramatisk forbedre effekt.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com