Sådan oprettes en Database i Excel

October 21

Sådan oprettes en Database i Excel

Oprettelse af en database i Excel er en fantastisk måde at indsamle og overvåge oplysninger. Databaser kan liste over navne og adresser på potentielle og nuværende kunder for løbende marketingkampagner. Salgsfremmende resultater kan føjes til den eksisterende information, sorteret, analyseret og yderligere udnyttet til at finjustere dit salgsarbejde. Databaser kan også bruges til at spore salg dollars, procenter, overvågning opnåede mål, tracking lager og meget mere. Følg trinene nedenfor for at lære at konstruere en simpel database som en begyndelse fundament at bygge en brugerdefineret struktur på.

Instruktioner

1Sådan oprettes en Database i Excel

I Excel, åbne op for et nyt dokument og begynder med "Row 1" og "Kolonne A." Skriv kort sagt, en til to word beskrivelser for hver kolonne bedst beskrive det du vil indsamling af oplysninger.

2Sådan oprettes en Database i Excel

Tilføj dine data, går ned hver række og kolonne efter behov.

3Sådan oprettes en Database i Excel

Hvis din nyligt tilføjede oplysninger ikke vises på skærmen i det er helt, skal du placere din curser mellem de to kolonner, der er berørt af de skjulte data og dobbeltklik.

4 Toolbar-menuen, Vælg "File" og derefter vælge "Gem som" og Giv filen et beskrivende navn.

5 For at lukke dokumentet, vælge "File" i toolbar-menuen, og vælg derefter "Afslut."

Tips & advarsler

  • Strømline dine data ved hjælp af databaser til at indsamle, gemme og opdatere hyppigt skiftende oplysninger.
  • Holde det simpelt i starten. Forme en struktur og derefter bygge videre på det at undgå indsamling redundant, ligegyldig og ikke-nyttigt indhold.
  • Giv filen en nemt at huske navn og Placer det, hvor du kan få adgang til denne vigtige data hurtigt når du har brug for det. Søger efter dokumenter, der kan tage op værdifuld tid og produktivitet og dollars går tabt, når data ikke kan findes, netop når det er nødvendigt.
  • Gem filen ofte for at undgå uoprettelige database tab af information.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com