Sådan at optage din stemme & lytte til det baglæns Online

March 3

Optage lyd og derefter spille det baglæns er lig backmasking--en optagelse teknik som lyd er optaget bagud på et bånd, så spillet frem. Nogle mennesker tror, skjulte meddelelser kan findes i ord, der er læst op og spillet baglæns, mens andre bare finde det morsomt at lytte til deres foretrukne digte, sangtekster og børnerim vendt. Uanset din grund, kan du registrere dig selv tale og derefter spille det baglæns ved hjælp af backmasking websites og audio software.

Instruktioner

1 Tilslut en mikrofon til computerens mikrofon port.

2 Klik på "Start" og skriv "Sound Recorder" i søgefeltet, så tryk på "Enter." Windows' indbyggede lydoptagelse program åbnes.

3 Klik på den røde "Record"-knappen for at starte optagelsen. Tale ind i mikrofonen. Når du er færdig, skal du klikke på knappen "Stop". Et vindue åbnes automatisk for dig at gemme optagelsen. Vælg en placering på din computer, såsom dit skrivebord, Giv filen et navn og klik på "Gem."

4 Åbn din webbrowser. Skriv "talkbackwards.com" i adresselinjen, og tryk på "Enter." Klik på "Vælg filer" og vælg den fil, du vil høre spillet baglæns. Klik på "Send fil". Lydklippet uploads til webstedet og spiller automatisk tilbage. Hvis du ikke kan høre noget, kontrollere computerens højttalere og Skru op for lyden.

5 Downloade Audacity (audacity.sourceforge.com), en lyd-editor med en "Omvendt" funktion, hvis du vil gemme din tilbageførte lydelig fil til senere brug. Installere programmet, så klik på ikonet for at starte den. Klik på og træk din lydfil til program til at indlæse den. Klik på "Effekt," så "omvendt." For at Gem den omvendte fil, skal du vælge "File", derefter "eksport." Vælg et eksportformat, Indtast en titel og vælg en placering, så tryk på "Enter".


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com