Hvordan til at sende en omkostningsfrit SMS besked til Carolina West trådløse kunde

August 25

Hvordan til at sende en omkostningsfrit SMS besked til Carolina West trådløse kunde

At sende SMS eller tekst beskeder til venner og familie kan blive dyrt, afhængigt af din trådløse plan. Du kan spare penge ved hjælp af en gratis SMS hjemmesiden til at sende en besked til en person. Hvis modtageren har en Carolina West trådløs telefon, kan ikke alle SMS hjemmesider sende meddelelser til denne særlige luftfartsselskab. Søgning efter en, der vil sende alle luftfartsselskaber.

Instruktioner

• Surfe på internettet for fri SMS hjemmesider, der vil sende SMS-beskeder til en Carolina West trådløs mobiltelefon. Tekst 4 gratis, Online tekstbesked og Matezap er eksempler på gratis SMS hjemmesider, der vil sende en fritekst på dine vegne til en person, der har Carolina West trådløs.

• Vælge en hjemmeside. Læs vilkår og aftale oplysninger før du sender en SMS-besked.

• Rul gennem listen over celle telefon-udbydere, som SMS hjemmesiden kan sende meddelelser til at kontrollere, at Carolina West Wireless er på listen.

• Udfyld formularen angivne tekst besked på siden. Det vil omfatte din mobiltelefon, din e-mail adresse (valgfri), modtagerens mobiltelefon nummer og trådløse carrier og SMS-besked.

• Korrekturlæs form du har indtastet og tryk på "Send" når du har foretaget justeringer. Den næste side vil, belastning bekræfter din besked blev sendt. Hvis du med din e-mail-adresse, kan du reagere, hvis modtageren sender et svar.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com