Garmin Fishfinder instruktioner

April 19

Fishfinders er enheder, der bruger sonar teknologi til spot fisk. De kan købes for lidt over $100. Du kan bruge det på en fisk middag alene for en familie i nogle restauranter, så hvis du kan passe det ind i budgettet, overveje at få en af disse enheder, forbedre din fangst i sparer penge. Lære om grundlæggende betjening og omfanget af indstillingerne for en af de billigste (fra 2009)--Garmin 90.

Grundlæggende funktioner

Hvis du vil slå fishfinder, tryk på og slip tasten "Magt". Tryk på tasten "Menu" for at få vist menuen og piletasterne til at rulle gennem punkterne på menuen. Tryk på "Enter" for at vælge et element. Hovedmenuen kan du ændre intervallet, få, rulle, zoome og se indstillinger.

Rækkevidde

"Range" indstillingen i menuen kan du indstille den maksimale dybde, som enheden skal vise. Standardindstillingen er "Automatisk". Dog kan du justere intervallet fra 5 til 600 fod på denne enhed. Bruge en ikke-standard indstilling, hvis du får et stort antal dårligt aflæsninger.

Gevinst

"Gevinst" er en justering af følsomheden af sonar-modtager. Standardplaceringen angives automatisk det. Men du kan øge detaljen på skærmen ved at vælge en større gevinst. Hvis skærmen er for rodet, reducere følsomheden.

Rulle, zoome & Se

Rulle sæt sats billedet ruller på skærmen. Du kan holde pause eller langsom grafen, hvis det bevæger sig for hurtigt. "Zoom" kan du få flere detaljer på skærmen, og "Se" tillader dig at vælge et bestemt område på skærmen...

Alarmer

Tryk på "Menu" og bruge piletasterne til at fremhæve Setup og tryk på "Enter". Enheden har en række alarmer. Først er "Batteriet"--standard er slukket, men du kan indstille den til at advare dig, hvis batteriet går under 8,5 volt. "Lavvandet" er en advarsel om lavt vand. Standard er slukket, men du kan indstille den til 1 til 600 fod. "Dyb: er lignende, men for et dybt vand advarsel med de samme indstillinger på 1 til 600 fod." Fisk"er en advarsel, enheden gør hvis det opdager, hvad det mener er fisk. Standardindstillingen er deaktiveret.

Fisk-ID

Menuen "Indstillinger" har også bestemmelser om typen af grafer du gerne vil vise. Fisk ID justerer hvordan enheden viser fisk-- eller hvad den mener er fisk. Standardværdien er buer, som er den mest pålidelige måde at afgøre ekko. Buer er det echos returneres af ekkoloddet og fortolkes ikke på nogen måde. Du kan også vælge nogle oversættelse. Den ene fisk ikon viser bundfaste mål som symboler med ingen baggrund. Ikonet fisk og den lille blok viser symboler plus måldybde. Ikonet fisk med kant viser symboler plus baggrundsoplysninger. Det er godt for at foretage sondringer mellem strukturer og fisk.

Beam & Whiteline

"Stråle" justerer vinkel transducer stråle. "Bred" er bedst for lavt vand. Standardværdien er smal. "Whiteline" er relateret til den grafiske repræsentation af bunden. Brug "På" at kortlægge en gråtoner bunden, som kan tillade dig at bestemme bunden hårdhed. "Tykke" betegnes en hård bund.

Autogain

Fin kontrol gevinst ved hjælp af funktionen "Autogain". Jo højere indstillingerne, jo større antallet af mål.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com