Mustang restaurering Tips

November 2

Ford Mustang er en af de mest almindeligt restaurerede biler i dag skyldig i del ikke kun til Mustangs stærke popularitet, men også fordi reservedele er let tilgængelige på det sekundære marked. Mustangs kan være lettere at gendanne at andre typer af klassiske biler, men selv genoprette en Mustang kan være udfordrende. Ved at følge nedenstående restaurering tips, kan mange af de potentielle udfordringer i det mindste være minimeret.

Formulere en retableringsplan

Formulere en retableringsplan er et af de mest vigtige, men de fleste overset, trin i gendannelsesprocessen. Det er nemt at blive overvældet, når genskabe en Mustang, som ingen andre klassiske bil har mange reproduktion dele tilgængelig og en restaurering kan være en langvarig proces. Skal bilen males først, eller skal det males efter interiøret er gjort? Hvornår bør suspensionen genopbygges? Der er virkelig ingen absolut rigtige eller forkerte svar på disse spørgsmål, som forskellige opfattelser. Men ved at oprette et organiseret retableringsplan, kan risikoen for ender med en spand af dele og en mangel på retning undgås. End penge er det disse risici, hvilket oftest resulterer i en mislykket restaureringsprojekt.

Dokument demonteringen

Ved første eftersyn virker Mustang som en relativt enkle design. Men Mustangs er faktisk meget lettere at adskille end at samle, som mange af de Mustang komponenter er ganske kompliceret ved nærmere undersøgelse. Nøglen til at ompakke enhver Mustang er grundigt dokumentere dekompileringen. Dette kan være noget så simpelt som at skrive ned nogle noter om hvordan dele passer sammen, til at tage billeder og endda video af demontering proces. Denne dokumentation kan blive uvurderlig, når Mustang er senere samles. Derudover de originale ledninger og kroppen forsamling manualer er nu tilgængelige som reproduktioner, og kan svare på mange spørgsmål om hvordan den særlige Mustang var oprindeligt bygget.

Kende dine begrænsninger

Par restaurering entusiaster har tid, ressourcer og viden til at helt gendanne en Mustang på egen hånd. Mange begår fejlen at tro, at de kan gøre det hele, og rent faktisk ender med at skabe et større problem end de begyndte med. Det er derfor bydende nødvendigt at genkende dine begrænsninger, hvad enten de er inden for svejsning, maling eller indvendige arbejde, eller mekanik involveret med restaurering, såsom motor, transmission, suspension og differentiale. På grund af Mustangs popularitet, restaurering butikker, der specialiserer sig i at genoprette Mustangs er rigeligt og Mustang klubber over hele verden er altid villig til at dele værdifulde oplysninger. Dette er ikke til at sige, at hele genoprettelse skal håndteres af fagfolk, men kun at fagfolk er tilgængelige, hvis du ikke er i stand til at trygt udføre en bestemt opgave.

Brug kvalitet dele

Som tidligere nævnt har ingen andre klassiske bil så mange reproduktion dele tilgængelig som Mustang. Dette betyder imidlertid ikke, at alle eftermarkedet dele er af samme kvalitet. Da Mustang blev oprindeligt produceret, var det designet til at være en relativt billig bil til masserne. Som følge heraf ikke alle dele passer sammen som oprindeligt beregnet. Billigt lavet restaurering dele kan gøre denne problemet værre, hvilket resulterer i dele, der ikke passer på alle, eller ikke fungerer meget godt. Dette er især problematisk med kropsdele, såsom fendere, døre og andre ark metal stykker. Derfor altid købe restaurering dele fra en velrenommeret dele forhandler, som tilbyder en refusion. Mange eftermarkedet dele detailhandlere faktisk bryste sig af deres evne til at levere kvalitetskomponenter.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com