Funktionerne i webOS 1.4.5 opdatere

September 11

Funktionerne i webOS 1.4.5 opdatere

Palm begyndte at skubbe webOS frigivelse 1.4.5 til Palm Pre telefoner i August 2010. Det var den fjerde software opdatering udgivelse af 2010 og den 12. opdatering siden udgivelsen af Palm Pre. Udgivelsen ramte også Palm Pre Plus, Håndflade Pixi og Palm Pixi Plus. Softwareopdateringer kan være større eller mindre og påvirke brugergrænseflade, ydeevne og kapaciteter af Palm telefoner.

System

Palm webOS update fra 1.4.1.1 til 1.4.5 løst nogle systemproblemer med mindre. Opdateringerne varieret, baseret på Flyselskabet. Den største nyhed var denne opdatering evne til telefonbaseret support til Palm's Plug-In udvikling Kit (PDK), der tillader telefoner med webOS støtte 3D gaming og andre forbedrede apps udviklet ved hjælp af dette sæt af protokoller. Palm's PDK tilladt softwareudviklere, som bruger C og C ++ til at integrere nye softwarekode med eksisterende webOS teknologi for forbedrede funktioner.

Web

Palm webOS update til 1.4.5 løst et system spørgsmål relateret til podcast download spørgsmål. Ifølge Palm var problemet sjældne. Det også løst en on-screen spørgsmålet hvor brugere skrive i tomme på webOS Web browser ikke var i stand til at se hvad de skriver. Nu brugere skrive i blanktegn i Web gennemser vil kunne se hvad de skriver, da siden vil forblive fokuseret på deres tekst entry.

Sikkerhed

I 2010 blev et sikkerhedsproblem identificeret i den eksisterende Palm webOS software. Palm kreditter Chris Clark og Nils af MWR InfoSecurity for hjælp til at identificere sikkerhedsspørgsmål med deres operativsystem. Bekymringen var, at ondsindede angreb kunne gennemføres ved at udnytte en kodning problem, hvis brugere hentet et tredjepartsprogram, der er beregnet til at hacke deres telefon. Palm webOS release 1.4.5 løst denne sikkerhed bekymring og korrigeret det.

Applikationer

Palm ikke frigive nye programmer indbygget i deres softwareopdatering 1.4.5 til webOS eller foretage større ændringer i eksisterende applikationer eller brugergrænseflader på telefonen. Opdateringen resulterede ikke i nogen drastiske synlige ændringer til Palm-enheder. Dog tilbød mange programmer opdateringer for at falde sammen med den nye version ved hjælp af de nye PDK applikationsprotokoller. På denne måde, gjorde software forbedringer i 3D rendering og spil bedre brugeroplevelser.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com