Sådan Program Memorex VR3 fjernbetjening

October 20

Sådan Program Memorex VR3 fjernbetjening

Memorex VR3 er en universalfjernbetjening, der er designet til at styre op til tre forskellige komponenter – en kabelboks, video cassette recorder og tv-sæt. Den leveres med en indbygget database over eksterne koder for enheder, som du kan vælge ved blot at indtaste et tocifret tal, sparer dig fra besværet med undervisning fjernbetjeningen kode for hver knap. Det har også et slankt design og et minimalt antal knapper, hvilket gør det nemt at eje og brug for de leder efter grundlæggende funktionalitet i deres hjem underholdning fjernbetjening.

Instruktioner

• Oplede koden for enhed--TV, VCR eller kabel boksen--at du vil kontrol på Memorex VR3 mærke kodeliste. Det vil være en to-cifret nummer som "07," som er koden for et JVC VCR.

• Drej den enhed, du ønsker at programmere til din VR3 på ved hjælp af knappen "Power" på sin fjernbetjeningen eller på frontpanelet.

• Tryk på knappen for den enhed, du ønsker at programmere. De tre nøgler er mærket "TV," "VCR" eller "CBL" og er alle placeret på fjernbetjeningens øverste række. Umiddelbart efter at trykke på tasten for enheden, trykke på "PROG" i den fjernbetjening nederste venstre hjørne. LED lys under "TV"-knappen bør lyser for at angive, at fjernbetjeningen er klar til at blive programmeret.

• Angiv koden for enheden ved at trykke på de rigtige knapper. Selvom VR3 ikke har en dedikeret numeriske tastatur, har de fleste taster flere udskrives under dem. For eksempel, for at indtaste koden "07" til en JVC VCR, ville du tryk tasten "Hurtigt F" og derefter "STOP"-tasten.

• Kig på LED-lys til at sikre, at det lyser stadig fast. Hvis det blinker, din kode er ugyldig, og du skal angive en anden en.

• Peg din VR3 på den enhed, du er programmering og tryk på "POWER"-knappen. Hvis enheden slukkes, har du med held programmeret din fjernbetjening. Fortsætte med at teste funktionerne på fjernbetjeningen, og tryk på "REC" knappen for at gemme koden, når du er sikker på, at alt fungerer godt. Hvis det ikke virker, skal du trykke på tasten "PROG" én gang. Dette vil vælge det næste sæt af koder for denne producent. Du kan fortsætte med at trykke på "PROG" og test fjernbetjeningen indtil den fjernbetjening LED blinker tre gange. På det tidspunkt, skal du prøve et andet to-cifret mærke kode.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com