Hvordan kontrollerer jeg VIN af en Acura?

June 30

Hvordan kontrollerer jeg VIN af en Acura?

Uanset om du køber en bil, at foretage reparationer eller ændringer, eller bare vil vide historien om bilen, kontrol af køretøjets identifikationsnummer (VIN) af dit køretøj er et godt sted at starte. Oprindelige udvendige farve, motorudvikling og ulykke rapporter, blandt andre ting, kan alle oplyses ved at kontrollere VIN. Kontrollere VIN på en Acura er ikke anderledes end kontrol VIN på alle andre køretøjer.

Instruktioner

Sådan kontrolleres din VIN

• Stå på førerens side af køretøjets mod forsiden af bilen. Ansigt på bagsiden af bilen og se på den nederste højre side af den forreste forruden. Dette er, hvor din Acura VIN-nummer vil blive placeret. Normalt er der et lille rektangel, som du kan se det gennem hvor forruden sæler til bilen. Ifølge en artikel på VINs af Kerry Wilson er at VIN 17 tegn lang, bestående af bogstaver og tal.

• Nedskrive VIN præcis. Dette tal er unik for din specifikke bil og vil trække op oplysninger om dit køretøj kun.

• Få online og tjekke VIN af din bil. CarFax køretøj historie rapporter er formentlig den mest kendte måde at gøre dette, men tjenestegrenene koster normalt penge. Der er websteder, der tilbyder gratis bil historie rapporter samt oplysninger om, hvordan man afkode din VIN, såsom Vehicleidentificationnumber.com.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke kan finde din køretøjets identifikationsnummer i bunden af forruden, kan du også finde dette nummer på indersiden af førerdøren side. For at finde det, åbne førerdøren og ser på indersiden af døren hvor døren vil besegle til døren jamb. Der vil være en VIN der, samt et par mere identificere koder for dit køretøj.
  • Bil historie rapporter vil ikke nødvendigvis bringe op hver ulykke, bilen har været i. Hvis køretøj ulykke ikke blev rapporteret, vil rapporten køretøj historie fremstillet med din VIN ikke vise disse oplysninger.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com