Påvirker tv virkelig dit syn?

January 25

Påvirker tv virkelig dit syn?

Marts 2010 artikel fra Reuters afslører, at i gennemsnit, amerikanerne Se 35 timers tv om ugen. Det er næsten svarer til et fuldtidsjob. Mens opholder sig limet til glasset kan trætte øjnene ud, er der ingen beviser, at det påvirker negativt syn i det lange løb.

Trætte øjne

Trætte øjne opstår, når man ser på noget, som en tv-skærm, for lange perioder. Ifølge Mayo Clinic, betingelsen typisk går væk med resten, men det kan forårsage tørre eller våde øjne. Det kan også forårsage kløe, brændende, sløret eller dobbelt syn. Trætte øjne kan også føre til en øm hals, en øm ryg og skuldersmerter. Mens standard-tv har potentiale til at forårsage anstrengte øjne, har nye og kommende teknologier som 3D fjernsyn været forbundet med en højere forekomst af betingelsen. Januar 2011 artikel i "The Huffington Post" rapporter, at 3D-tv har forårsaget trættende eyestrain for millioner af seere.

Sidder for tæt

Selvom der kan være bekymring at sidder for tæt på fjernsyn medfører øjenproblemer og skader, finder en januar 2010 artikel i "Scientific American", er der ingen sådanne beviser. Forældre har udtrykt bekymring over afstanden mellem deres børn og tv-skærmen. American Academy of oftalmologi rapporterer, at børn faktisk kan fokusere bedre end voksne på en tæt på uden problemer som anstrengte øjne. Sidder for tæt på fjernsyn forårsager ikke øjenskader, men det kan være et tegn på nærsynethed.

Skadelige stråler

En anden udbredt myte omkring tv-apparater er, at de udsender skadelige stråler, der kan forårsage øjenskade og andre sundhedsmæssige problemer. I januar 2010 spørgsmålet om "Scientific American" forklarer også, at i 1960 ' erne, var en serie af fjernsyn sælges der blev senere fundet for at give off overdrevne stråling. Sæt var trukket; skadelige elektroniske emissioner har ikke været et kendt problem siden dengang.

Andre sundhedsmæssige betænkeligheder

Ser fjernsyn har ringe indflydelse på vores syn, men det har været forbundet med andre sundhedsmæssige problemer, når du er færdig i overskud. Ifølge en undersøgelse foretaget af Harvard University forskere og offentliggjort i juni 2011 udgave af "Journal af the American Medical Association", har tv-ser været forbundet med alvorlige sundhedsmæssige problemer, herunder type 2 diabetes og hjerte-kar-sygdom. Mens tv sig selv ikke er skyldige, er det fundet for at tilskynde en stillesiddende livsstil.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com