Sådan installeres en akkumulator i hydraulik

June 2

Siden installationen af en hydraulik kit kan indvirke negativt på kvaliteten af turen i bilen, vælger mange entusiaster til at installere en akkumulator. En akkumulator er et tilbehør, der absorberer nogle af det chok, lavet af lav-ridning hydraulik, hvilket gør for en jævnere ride. Her er hvordan du installerer en.

Instruktioner

• Kontroller, at der er nogle olie kører gennem linjer af hydraulik system, før du installerer en akkumulator. Hvis der ikke er, der ikke vil være noget for akkumulator til at absorbere, og det vil ikke gøre en smule forskel.

• Installere en akkumulator som tæt på hydraulik cylinder, som du overhovedet kan, da de er mest effektive, når der er så lille en kløft som mulig mellem akkumulatoren og kilde til chok (dvs. din cylinder).

• Planlæg at installere en akkumulator pr. cylinder. Den letteste installationsmetode er ofte, at montere akkumulatorer i bilens bagagerum, hvor du kan få adgang til hydraulik kit lossepladser.

• Vedhæfte den akkumulator montering til T-montering af dump-ventil, der vil blive forbundet direkte til hydraulik cylinder. Dette gøres fordi det højeste systemtryk genereres i dump-ventiler i modsætning til lavtryk, der løber gennem systemets indre veje omkring afmatningen ventil.

• Tilføje afmatningen ventiler, eller endda shut-off ventiler, hvis du ønsker at udøve en vis kontrol over din akkumulatorer, når du er færdig med at installere dem. Hvis du vælger at gøre dette, Husk, at du skal bruge højtryks ventiler (i modsætning til messing afmatningen ventiler) Hvornår gør den vedhæftede fil. Da akkumulatorer reducere den samlede pres og kraft i din hydraulik system, kan der være tidspunkter, hvor du ønsker at slukke dem så dit system fuld power kan groft gennem dine hydraulik.

• Installere afmatning eller afspærrings-ventiler ved at knytte dem til T-montering af dump-ventil mellem akkumulatoren og dump-ventil. På denne måde vil akkumulatoren faktisk blive tilknyttet afmatning eller shut-off ventil, ikke direkte til dump-ventil, som det ville være, hvis du ikke var herunder reguleringsventiler.

Tips & advarsler

  • Hvis din hydraulik system er "låst op," med dens kamre helt fyldt med væske og pres, vil ikke en akkumulator hjælpe, fordi det ikke vil være i stand til at skubbe tilbage og absorbere nogle stød. Kontroller, at dit system ikke er låst op, før du installerer en akkumulator.
  • Tale til en auto mekaniker eller hydraulik specialist, hvis du føler dig overvældet. Bil ændringer kræver en relativt avanceret kendskab til bil mekanik, så lad en person med knowhow gør arbejdet, hvis du føler du mangler den nødvendige viden.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com