Hvordan man udvikler websider til Mobile enheder

April 19

Hvordan man udvikler websider til Mobile enheder

Udvikle websider til mobile enheder giver dig mulighed at gøre vigtige oplysninger og dokumenter tilgængelige for kunder eller venner, selv om de ikke har adgang til en computer. Hvis du bygge business Web sider, kan en stærk mobile tilstedeværelse øge salget og i sidste ende føre mere trafik til selskabets fulde hjemmeside. Når du udformer mobile websider, er det vigtigt at prioritere de oplysninger, du ønsker at formidle, som webstedet skal vises inden for de begrænsede område af en mobiltelefon eller smart telefonskærmen.

Instruktioner

• Vælg et markup-sprog. Som Google noter, der er flere mobile markeringssprog at vælge imellem. Mest almindelige er XHTML, som svarer til almindelige HTML og viser tydeligt på et udvalg af en-enheder. De fleste mobile enheder kan også gøre traditionelle HTML udmærket, tillade brugernes hen til zoome ind og ud efter behov. Trods dette er HTML ikke den mest effektive måde at kode en mobilside. WML, eller wireless markup language er en standard, som bruges på tidlige mobile enheder, der stadig gælder i dag. Men medmindre du kodning specielt til ældre håndsæt, XHTML er det bedste valg.

• Besøg dit nuværende websted på en smart telefon. Hvis du har en fuld hjemmeside, der er i øjeblikket live på internettet, skal du besøge det på en smart telefon eller ved hjælp af en smart telefon emulator. Dette vil tillade dig at få en idé om den lille mængde af skærmen fast ejendom tilgængelige på mobile enheder.

• Oprette en anlægsplan. Når du gør dette, skal du overveje, hvilke links, billeder og dokumenter, der er mest vigtigt at have på startsiden og andre hovedsider. Selv om en mobil webside kan have et ubegrænset antal hyperlinks og interne sider, er det bedst at holde webstedets navigation så enkel som muligt. Mens nogle brugere har avancerede smartphones med store skærme, kan andre bruge gamle håndsæt med små skærme eller en begrænset evne til at vise billeder. Undgå at duplikere alle data præsenteres på hele Web-siden.

• Brug en teksteditor til at begynde kodning en mobil webside. Hvis du har erfaring med HTML, vil dette være en nem proces. Bare sørg for at uploade og link til komprimerede billeder, der vil spare båndbredde nemlig ambulant brugernes. Hvis du ikke er komfortable arbejder med HTML, er der gratis værktøjer, der vil hjælpe dig med at designe en mobilside og download XHTML, så det kan blive overført til din server. MobiSiteGalore.com er forbundet nedenfor i afsnittet ressourcer, tilbyder gratis mobil website design ved hjælp af skabeloner. Når webstedet er designet, kan du hente filerne HTML og image som en komprimeret fil. Blot udpakke filerne og anmeld kode for at få en idé om hvordan XHTML virker.

• Uploade Web-siden. Når du har kodet dine egne sider eller udvindes filerne MobiSiteGalore.com og gennemgået dem, er det tid til at uploade dit websted på serveren. Sørg for at alle filer er i den korrekte mappe og overføre dem til din Web hosting server. Når filerne er uploadet, kan du besøge dit mobile websted og kontrollere funktionalitet før jeg giver din mobile webadresse til klienter og venner.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com