De bedste hovedtelefoner til børn

July 24

De bedste hovedtelefoner til børn

Når du køber hovedtelefoner for børn, er der meget at overveje. De skal passe komfortabelt, så voksen hovedtelefoner vil ikke arbejde, og hvis de er alt for højt de vil skade udviklingslandene ører. De skal også være designet til misbrug og attraktiv nok, at dine børn vil nyde at bære dem. Det lyder som en ordentlig mundfuld, men mange hovedtelefoner til børn opfylder de fleste eller alle disse krav og nogle gør det meget godt.

Kidz Gear

De fleste børn gerne efterligne deres forældre og disse hovedtelefoner ser ligesom professionelle hovedtelefoner til voksne. Deres moderne styling holder børn fra vokser ud af dem og de kommer med en 100% tilfredshedsgaranti, så du kan erstatte eller refundere dem når som helst, uanset årsag. Med en indbygget volume knap og en volumen grænse kabel, der reducerer lyden med 20 procent, beskytter Kidz Gear også dit barns følsomme ører på to måder. Lyden af disse hovedtelefoner er skarpt og klart, og de er bygget til at tage en slå. Ikke underligt at de har rave anmeldelser fra masser af glade ejere.

FRØER frøen grøn

Børn elsker dyr og frøer er en af deres favoritter. Med deres søde grønne frøen design, disse frøer øret knopper er perfekt til MP3-afspillere og unge børn vil hoppe på en chance for at have en frø i deres øre. De bløde silikone tips på disse øre knopper er også dimensioneret til at passe komfortabelt i et barns ører.

Griffin MyPhones

MyPhones er designet til at beskytte et barn udvikle ører, så de begrænser lydniveauer 85 decibel - maksimal anbefalet af OSHA. MyPhones har også udskiftelige covers, så børnene kan vælge deres foretrukne design. Med fantastisk lyd, holdbar konstruktion og en godt polstret behagelig pasform har disse hovedtelefoner en masse i gang for dem. Desværre er de også designet for mindre hoveder, så de ikke er det bedste valg for ældre børn.

Ultimate ører højt nok

Som navnet antyder, Ultimate Ears er begunstiget af musikere og musikelskere, og deres højt nok model er 30 procent mere støjsvage end regelmæssig øret knopper så børn kan bruge dem sikkert. Højt nok er lyd kvaliteten er fremragende, og de findes i blåbær, mynte eller blomme, så dit barn kan vælge den farve de ønsker. Disse Ultimate ører har også flere silikone tips for en brugerdefineret pasform og en lille sag at holde alt på plads. Hvis du leder efter stor lyd, har Ultimate ører det.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com