Hvordan til at bryde en krumtap trisse Bolt løs på en 1998 Cirrus

January 19

Krumtapakslen trisse bolte er blandt de hårdeste bolte til at bryde løs på køretøjer, simpelthen fordi de er konstant roterende, udsat for høj varme og kræver en høj drejningsmoment værdi ophold stram. For at forhindre drejning samtidig løsne bolten til remskive, skal du en krumtap trisse holder værktøj. Dette værktøj bolte til indersiden af krumtapakslen trisse ved hjælp af hullerne kastet i stål trisse eger. Du kan leje eller købe dette værktøj fra de fleste auto dele butikker.

Instruktioner

• Alys huller i værktøjet krumtapakslen trisse bedrift med skruehullerne på indersiden af den krank remskive.

• Installer de bolte, der fulgte med krumtapakslen remskiven holder værktøjet med skralde og metriske stik. LUN bolte stramme, så værktøjet er solidt fastgjort til remskiven.

• Placer en metrisk deep-godt sokkel på en T-håndtag breaker bar, derefter dias en lille diameter jern rør over breaker bar; røret vil give dig øget gearing du skal bryde krank trisse bolt løs.

• Grab krumtapakslen remskiven holder værktøjet i den ene hånd, så Grib breaker bar og rør i den anden. Hold trisse stadig med den ene hånd, mens du bryde bolten løs med den anden. Hvis bolten er yderst stramme, kan du har brug for en assistent til at holde trisse stadig mens du fokuserer på at bryde bolten løs.

Tips & advarsler

  • Hvis trisse bolt er yderst stramme og vil ikke bryde løs, varme bolten i 30 sekunder med en lille propan torch. Dette vil hjælpe bryde enhver korrosion og udvide metal omkring bolt, hvilket gør det lettere at bryde løs. Bare være omhyggelig med ikke at brænde gummi på krumtapakslen remskive og være sikker på at bære beskyttende handsker og sikkerhedsbriller.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com