Hvordan man bruger et kamera Flash til Studio belysning

January 17

Hvordan man bruger et kamera Flash til Studio belysning

En studio giver en fotograf fuld kontrol over lysforhold. Brug af blitzlys lys en scene kræver lidt omtanke og en masse eksperimentere. I en verden af digital fotografering er eksperimentere nu nemmere end nogensinde. Der er stadig et par teknikker til at huske, der vil hjælpe i belysning en scene korrekt.

Instruktioner

En moderne flash med remote fyring kapacitet

Montere den flash off-kamera for at undgå kedelige, flade billeder. Når flashen er monteret på toppen af kameraet, lysforholdene ofte udfylde skygger og mister detaljer i et emne. Ved at ændre vinklen af lys, er skygger støbt, bevare detaljer i billedet. Brug enten en hot-shoe ledning eller trådløs flash udløser system - ofte indbygget i mange moderne digitale spejlreflekskameraer--til at fjernstyre brand flash, som kan være monteret på en ekstra stativ.

Et studie set-up med flere lyskilder

Tilføje en sekundær fylde lys til din flash setup for selv engagementer. Ved hjælp af en sekundær flash, eller konstant kilde til lys som en varme lampe, der er mindre magtfulde end de vigtigste flash vil give nok lys til at fange detaljer i skyggerne. Høre jeres kamera og flash driftshåndbøger oplysninger om fyring flere blinker på én gang. Hvis din eksisterende udstyr ikke understøtter en flere flash setup, kan derefter en commander enhed købes for at tilføje denne funktionalitet.

• Vælg din belysningsteknik baseret på dit emne. Der er en række forskellige teknikker giver forskellige resultater. Klassiske Rembrandt belysning placerer de vigtigste lyskilde i det øverste venstre hjørne af skud med en fylde lys i nederste højre hjørne. Skønhed skud lys ofte en model fra nedenunder kameraet til at reducere rynker, mens sommerfugl flash opsætninger bruger en rektangulær zone af lyset jævnt lys et emne fra hver vinkel.

En meget reflekterende sølv paraply med flash

Vælg den rigtige paraply setup. Paraplyer bruges i studio fotografering til diffuse hårde lys fra flash strobe enheder og giver blødere lysforhold. Sølv paraplyer giver en meget reflekterende bounce, ideel til glamour billeder, mens hvide parasoller fås med sort opbakning til at forhindre lys flygter og giver blødere lys end sølv paraplyer. Gennemskinnelige paraplyer giver delikat lys når de bruges til bounce, eller kan bruges til at filtrere lys ved at pege dem lige på emnet.

Diffusorer og gel filtre kan tilføjes flash enheder som dette for kreative skud.

Brug farvede filtre og flash diffusorer til at justere belysning. Mange fotografer bruger farvet gel filtre til projekt farvede lys på deres fag under fotooptagelser. Tonede flash diffusorer passer på toppen af enheden og er en omkostningseffektiv og pladsbesparende metode til spreder rå flash belysning. Eksperimentere med forskellige farver og opsætninger til at finde den rette balance.

Tips & advarsler

  • Det er altid værd at dokumentere din belysning set-ups for fremtidig reference. Det kan tage et stykke tid at få din belysning lige højre, og et billede vil give dig en idé om hvad har fungeret godt i fortiden.
  • Hvis du skyder med film, så er et godt tip at bære et digital kamera med dig og bruge det som en lysmåler til at konfigurere dine skud. Professionel fotograf Ken Rockwell har skrevet en guide om dette, findes i afsnittet ressourcer.
  • Hvis du bruger en konstant kilde til lys som en varme lampe som fyld lys sammen med din strobe flash, sikre pæren malet blå og afbalanceret for dagslys. Traditionelt varme lamper er balanceret for wolfram hvid balance, og strobe lys er afbalanceret for dagslys.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com