Sådan Set Up en hjemmebase CB og antenne

February 17

Borgernes Band radio (CB) er en almindelig måde for folk til at tale med andre, mens de rejser eller rundt i byen. Hjemmebasen radioer er altid rart at have i tilfælde af nødsituationer. Hjem CB er også en god måde at møde nye venner fra overalt. & #xD; Hvis du vil konfigurere en hjemmebase er CB og antenne let nok at gøre. Du skal have et sted at montere antennen, så det er højere fra jorden, men dette behøver ikke at være en tagterrasse. Det koaksiale kabel skal køre inde i huset til radioen og kan køres gennem et vindue eller gennem kælderen og op gennem en væg eller gulv til CB.

Instruktioner

• Købe en antenne, der er enkel at sætte. Den grimme stokken er den bedste antenne og har et godt udvalg for afstand. Der er også Moonraker tre-element bjælker, Stardusters og andre større antenner. Stokken er fælles, fordi du ikke har brug for meget spillerum til at montere den uden for.

• Montere den grimme stokken på den 20-fods stål pol. Brug U-bolte til at fastgøre antennen til stål pol. Dette stål pol kan monteres fra en ryg veranda eller fra et stativ på taget. For nem installation, bare montere antennen off bagsiden veranda. Hvor antennen er monteret vil bestemme længden af den stål pol. Sørg for at få over nogle af hustagene tæt ved.

• Vedhæfte jordledningen til mast på antennen, køre det ned til jorden og fastgøre anden siden af wiren til en stang i jorden. Dette vil være grundstødningen ledningen.

• Knytte én side af coax til antennen, og køre de resterende coax til indersiden af hjemmet. Hvordan du gør dette vil afhænge af, hvor du ønsker at køre den. Følg den samme teknik bruges til at køre kabel eller TV antenne ledninger ind i huset.

• Vedhæfte coax til en stående bølge meter og coax kommer fra stående bølge måleren til CB. Dette giver dig mulighed at kontrollere den stående bølge før radioen. Fordi du bruger en grim Stick, stående bølge vil blive fastsat allerede, men det er en god idé at tjekke den. Stående bølge bør være i hvid og ikke i røde.

• Afbryde coax fra måleren stående bølge og tillægger hjemmebase CB. Opsætningen er færdig og klar til at tale.

Tips & advarsler

  • Stående bølge på en grim pind skal altid angives allerede; Hvis det ikke er, returnere det og få en ny antenne.
  • Den grimme stokken er retningsbestemt og kræver ikke at dreje til at tale i forskellige retninger.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com