Sådan luk hætten på en Mercury Sable LS

February 7

Mercury Sable var en stor sedan fremstillet af Ford Motor Company. De Sable sidste år var 2009. Det delte de fleste af dens komponenter med lignende Ford Taurus. LS version var en trim niveau af Sable. Nogle Mercury Sable-modeller har automatisk hood stød, mens andre bruger en prop stang. Proceduren for lukning hætten er lidt forskellige, afhængigt af konfigurationen, men den grundlæggende proces er den samme.

Instruktioner

• Trin til forsiden af Sable. Inspicere kanterne af motorrummet at afgøre, om modellen har en hætte prop stang. Du vil se en metalstang rejst, der understøtter hood. Mange modeller har ikke dette. Hætten understøttes i stedet automatisk af chok, når det er ophævet.

• Løsne prop stangen fra toppen af hætten, hvis nødvendigt. Støtte hood med den ene hånd, mens du placerer prop ned ned og ud af vejen. Der bør være et klip i bunden af prop stangen. Lægge siden af prop stangen i dette klip til at fastgøre den.

• Skub hætten helt for at lukke den. Du vil gøre, uanset om Sable har en prop stang eller ej. Sørg for at flytte fingrene ud af den måde, som du lukker den. Hvis du ikke smække hood ned hårdt nok, låsen vil ikke oprette forbindelse, og du bliver nødt til at prøve igen.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com