Sådan at fortælle en alder af en Bose AWR1-1W System

July 3

Så længe som et produkt som Bose AWR1-1W højttaler ordning er "i produktionen" nye kopier af denne model rullende ud af samlebåndet på en fabrik. Bare fordi du har to Bose AWR1-1W systemer betyder ikke side-by-side nødvendigvis, de blev produceret i samme år. Hvis du ønsker at fortælle en alder af en Bose højttalersystem, kan du finde disse oplysninger i et par steder.

Instruktioner

• Kig på boksen hvor din Bose AWR1-1W kom. På boksen vil være en ophavsret dato i det med småt, typisk placeret enten på bunden af boksen eller mod bunden på en af siderne af kassen. De seneste år i copyright-oplysningerne (undertiden, for eksempel, denne information vil sige "Copyright 1990-2010," med 2010 er det seneste år) vil være det år, hvor dit Bose AWR1-1W blev fremstillet.

• Se i brugervejledningen, der fulgte med din Bose AWR1-1W til de første par sider, som indeholder ansvarsfraskrivelse og ophavsret oplysninger om dit produkt. Ligesom det blev noteret på boksen, udskrives en ophavsret år på denne side i manualen. Som det var med oplysninger på ydersiden af kassen, vil de seneste år opført i copyright-oplysningerne være det år, hvor dit Bose AWR1-1W blev foretaget.

• Subtraher det år, du fandt i "Trin 1" og "Trin 2" fra aktuelt år. Så hvis det er 2011 og dit Bose AWR1-1W ophavsret dato var 2005, trække de to tal for at fastslå, at din Bose AWR1-1W er seks år gammel.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com