Sådan omdøber filer i Windows MediaPlayer

April 1

Sådan omdøber filer i Windows MediaPlayer

Der er en række grunde Hvorfor kan du omdøbe en fil i Windows Media Player. Måske du var ikke i stand til at forbinde til internettet og Windows Media Player kunne ikke få ordentlig sangens titel. Måske en CD blev revet og sangtitler kom op som "Spor 1" og "Spor 2." Måske du gemt et billede til din computer, ved hjælp af navnet på fil fra webstedet, og du vil gerne have noget, der er lettere at huske. Uanset hvad din grund kan være, er det nemt at omdøbe filer i Windows Media Player.

Instruktioner

1 Klik på knappen "Start" i nederste venstre hjørne af skrivebordet og vælg "Alle programmer." Vælg "Windows Media Player" fra listen over programmer.

2 Klik på den nedadgående pil under knappen "Bibliotek", som er beliggende nær toppen af Windows Media Player. En drop-down menuen vises.

3 Vælg placeringen af den fil, du håber at omdøbe fra følgende muligheder: "Musik", "Billeder," "Video", "Optaget TV" eller "Andre."

4 Højreklik på fra den fil, du forsøger at omdøbe f.eks. sangtitel, albummets titel eller kunstnernavn. En liste over indstillinger vises. Klik på "Rediger".

5 Type i hvad du vil have et nyt navn til være, og tryk derefter på tasten "Enter".

Tips & advarsler

  • Omdøb filen til noget, der er let at huske. Dette vil hjælpe dig med at finde fil, når du er på udkig efter det.
  • Kontroller din stavning når du omdøber en fil, som stavekontrollen påvirker hvordan filerne er organiseret i Windows Media Player.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com