Audio problemer med Panasonic TC-32LX60

April 13

Audio problemer med Panasonic TC-32LX60

Fladskærmsfjernsyn Panasonic TC-32LX60 giver en høj kvalitet oplevelse til dit hjem eller forretning. Efter du er begyndt at bruge Panasonic, kan du opleve problemer med lyd tab.

Mute

Hvis der er en normal billede, men ingen lyd på din TC-32LX60, Skru op for lyden. Hvis lydstyrken er ikke-responderende, kan lyden være slået fra. "Mute" knappen på fjernbetjeningen for at deaktivere mute-funktion.

Antennetilslutning

Hvis billedet er snedækket, og lyden er fuzzy kan antennetilslutningen være kompromitteret. Inspicere kabelforbindelse på bagsiden af tv'et til ANT-stikket. Frakobl kablet for at nulstille forbindelsen og sæt det på jack. Skrue kabinettet omkring stikket sidder godt. Hvis antennekablet er tilsluttet en anden enhed såsom en DVR, kontrollere DVD-afspiller eller receiver, antenne tilslutninger der, så godt.

Lydkabler

Hvis du ser en video benytter en DVR eller DVD-afspiller, inspicere de audio input tilkoblingerne bag på TV'et i afsnittet "Component Video Input". Træk ledninger ud fra knægte og sæt dem fast igen. Matche den hvide ledning med det hvide stik og rød ledning med det røde stik.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com