Hvad specifikationer skal jeg kigge efter i en HDTV?

May 22

High definition-tv, eller HDTV, har talrige specifikationer, som relæ til kunden mulighederne i et bestemt sæt. Disse specs kan til tider være forvirrende, så det er vigtigt at vide, hvilke af dem virkelig gøre en forskel i billedkvalitet, så du kan få den rigtige HDTV til dine behov.

Skærmstørrelse

Dette er nok den vigtigste spec som dette er en af de første ting du vil bemærke, om en HDTV. Det er vigtigt at få et TV, der er stor nok til dine behov og det rum, hvor du installerer den. For de fleste mellemstore værelser, vil et 42-tommers sæt give et stort billede uden at optage en masse plads på værelset. Større værelser kan kræve et større sæt mens mindre lokaler, såsom soveværelser, måske passer bedre med noget omkring 32 inches. Gå så stor som du føler er nødvendigt, som du ikke vil ende med at erstatte det i et par år, fordi det er for lille.

Opløsning

Opløsningen på din HDTV vil afgøre, hvilken type indhold du kan se. De fleste sæt over 40 inches indslag en native opløsning på 1080p, som er kompatibel med Blu-ray diske og HD kabel udsendelser. Jo større du går, jo mere vil du ønsker en 1080p sæt, som de ekstra beslutning vil opretholde en høj billedkvalitet på den større skærm. For sæt under 40 inches, 1080p ikke vil rigtig gøre meget af en forskel, så hvis du er på udkig efter et 32 tommers sæt, ikke føle behov for at betale ekstra for den øgede opløsning.

Indgange

De typer og antal forbindelser dit TV har vil afgøre, hvilke komponenter du kan oprette forbindelse til den. Før du køber et TV, Kontroller, at tv'et har nok forbindelser til at forbinde alle dine komponenter. Når det kommer til HDMI, som er standard dataforbindelsen til HD-indhold, skal dit TV have mindst tre så du tilslutte en kabelboks, Blu-ray-afspiller og video game console. Flere enheder du har, de flere indgange skal du. Hvis du bruger ældre AV-enheder, der bruger komponenten eller komposit kabler, Sørg for tv'et har nok af disse havne.

24p kompatibilitet

HDTV, der overholder digital standarder, vise indhold henne ved 30 rammens per other. Film, på den anden side skyder indhold ved 24 frames per sekund. TV-apparater med 24p kompatibilitet sikrer, at når du afspiller dvd'er eller Blu-stråler af indhold, der blev skudt i 24 billeder pr. sekund, de vises på deres indfødte billedhastighed, bevare billedet, som direktøren beregnet det. Hvis du ser en masse film, Sørg for dit HDTV har en 24p kompatibilitetstilstand eller 1080p/24 støtte.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com