Hvordan kan man øge telefon Reception

April 11

Hvordan kan man øge telefon Reception

Mobiltelefoner er afhængige af signaler fra mobiltelefon tårne. De fleste mobiltelefoner i disse dage har ikoner på deres skærme, der viser dig, hvor stærk din signal er. Til tider kan man i et område, der ikke modtager god mobiltelefon modtagelse. Dette kan være en hovedpine, især når du er nødt til at gøre et vigtigt opkald.

Instruktioner

• Tænde telefonen og slukke når du bemærke, at din telefon reception er lav. Til tider vil denne enkle manøvre nulstille telefonen og gøre det forsøger at finde en anden tårn.

• Du kontrollere, at din mobiltelefon har den nyeste version af softwaren installeret. Til tider afhænger din telefon reception af den version af softwaren installeret på enheden. Se i brugervejledningen til din bruger til at opdatere softwaren.

• Flytte ud af den placering, du er i, hvis du kan, hvis du har dårlig telefon reception. Gå udenfor til at bruge telefonen. Nogle nyere bygninger har områder, der er udpeget for bedre mobiltelefon brug.

• Købe en booster til din mobiltelefon. Mange elektroniske butikker bære booster enheder, når der er knyttet til telefonen, forbedre mobiltelefon modtagelse.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com