Hvordan du udskifter en ABS Controller i en Pontiac Grand Am

June 5

Blokeringsfri bremser (ABS)-systemcontroller til Pontiac Grand Am reducerer bremsekraften til alle hjul, der roterer væsentligt langsommere end de andre. Dette hjælper med at forhindre bremserne fra låsning under et nødstop. Bilen er ikke nødvendigvis usikkert at køre hvis ABS-lampen tændes, men det kan betyde, at du skal udskifte ABS.

Instruktioner

• Bestemme hvilken ABS controller din Pontiac Grand Am skal. Du ønsker at være sikker på den nye controller er kompatibel med dit mærke og model af Grand Am. De fleste versioner af den Grand Am er blevet udstyret med ABS siden 1999. ABS-controller på disse køretøjer er en separat enhed, der er let fjernes.

• Drej tændingen sluk og frakobl negative batterikabel med en topnøgle. Frigøre de elektriske stik til ABS-controlleren. Fjerne de hex skruer som mount ABS controller til instrumentpanelet med en topnøgle og fjerne ABS controller i instrumentpanelet.

• Installer den nye ABS-controller. Sikre de tre plast øskner er korrekt placeret og Juster skruehullerne på ABS-controller med dem på instrumentpanelet.

• Tillægger instrumentpanelet med de hex skruer ABS-controller og bruge en momentnøgle til at stramme dem til 17 fods pounds. Vedhæfte de elektriske stik til ABS-controller og tilslutte negative batterikabel med en topnøgle.

• Start motoren og sikre ABS lyset ikke tændes. Sørg for ABS lyset ikke tændes under kørslen, især under bremsningen.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com