Sådan installeres en spiltrukket

May 7

For at muliggøre installation af et spil, skal et køretøj have en passende trækstang kofanger og bestemmelserne for en fairlead. Når du køber et spil, er det en god idé at tale med din sælger og relatere den tilsigtede brug af spil. Spil kommer i mange forskellige trække styrker; du ønsker ikke at installere en, der er utilstrækkelige til formålet, eller for stærkt og dyrt. Spil alle montere i en lignende måde, så kompatibilitet er ikke en faktor som trækstang går; men spil er tung, så få en ven til at hjælpe med installationen.

Instruktioner

• Tage spillet ud af boksen og finde de fire lange bolte og møtrikker, der fulgte med den. Installere fire fiber Låsemøtrikker i fordybningerne i bunden af spillet og placere et stykke tape over åbningen, så de ikke falder.

• Find de to tykke stål afstandsstykker med to huller i hvert af dem disse go under kofangeren, og boltene vil passere gennem dem, opad gennem kofanger, igennem fairlead pladen og ind i bunden af spillet.

• Lift spil med nogle hjælp og placere den på kofangeren, over monteringshullerne. Installere fairlead (kabel guide rullerne) monteringsplade under spillet. Dette vil kræve helper at løfte spiltrukket lige nok til at tillade fairlead pladen til at glide under spillet. På dette tidspunkt er det en god idé at passere kabel gennem fairlead og fastgøre enden krog. Huller i fairlead beslag med huller i kofangeren og winch flugte.

• Passere bolte opad gennem de tykke stål afstandsstykker, gennem kofanger, fairlead beslag og ind spiltrukket base. Stramme disse fire bolte til 90 fod-pund af drejningsmoment. Køre de store 2-gauge røde positive og sort negative kabler under køretøjet og op i motorrummet til batteriet. Sørg for de ikke gnide på noget skarpt.

• Tilslut det røde kabel til den positive terminal på batteriet og det sorte kabel til negativt. Placer dielektrisk fedt i de beskyttende hætter at holde fugten ud, og skubbe hætter over tilslutninger. Løft gummi beskyttende boot off fjernforbindelsen på spillet og Tilslut fjernbetjening switch.

Tips & advarsler

  • Det er en god idé at gå til auto dele butik og få batteripolerne med et tilbehør stud for at gøre en bedre og lettere forbindelse på batteriet.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com